in , ,

‘Cadılar Bayramı Süsü’ Demişti: Hollywood’un Ünlü Yapımcısının Oğlu Cinayet Şüphesiyle Tutuklandı

Hollywood yapımcısı Samuel Haskell’ın oğlu, Los Angeles’ta bulunan bir kadının cesedinin bulunmasının ardından tutuklandı.

Hollywood Yapımcısının Oğlu Cinayet Şüphesiyle Tutuklandı
- Reklam -
- Reklam -

Hollywood sektöründe birçok popüler ismin menajerliğini üstlenen, aynı zamanda film yapımcısı kimliğiyle de tanınan Samuel Haskell’ın oğlu cinayet şüphesiyle tutuklandı. Haskell Jr. cinayete dair ipuçlarına, “Yalnızca Cadılar Bayramı süsü,” şeklinde yanıt vermişti.

Hollywood’un önde gelen yetenek ajanlarından biri olan ve Dolly Parton, George Clooney gibi ünlü isimleri temsil eden Samuel Haskell’ın oğlu, Los Angeles’ta cinayet şüphesiyle gözaltına alındı. Haskell Jr., eşi ve kayıp olan eşinin ailesinin öldürülmesi şüphesiyle sorgulanıyor. Cinayetle ilgili ipuçlarına yöneltilen sorulara Haskell Jr., “Yalnızca Cadılar Bayramı süsü,” şeklinde ilginç bir yanıt vermişti. Konu, Hollywood’un bu trajik olayla sarsıldığı bir dönemde, ailenin yaşadığı evdeki korkunç detaylara kadar uzanıyor.

Olaylar 35 yaşındaki Haskell Jr.’ın bir grup günlük işçiyi kiralamaya çalışmasıyla ortaya çıktı. Samuel Haskell IV, işçilere evinin garajından üç büyük çöp poşetini taşımaları için 500 dolarlık bir ödeme yaptı. Söz konusu tarih, parçalanmış cesedin bir gün sonra bir alışveriş merkezinin çöp kutusunda bulunmasından bir gün önceye denk geliyordu. İşçiler, Haskell’ın çöp poşetlerinin kayalarla doldurulmuş olduğunu söylediğini ancak kendileri içeriğin daha korkunç olduğunu fark ettiğini belirtti.

- Reklam -

Hollywood Yapımcısının Oğlu Cinayet Şüphesiyle Tutuklandı

NBC4’a konuşan işçilerden biri, “Beden parçalarını, bir göbek deliği gördüm,” dedi. Parayı kabul ettikten sonra çantaları incelemek için birkaç blok uzaklaştıklarını ve çantaların yumuşak ve ıslak olduğunu, her birinin yaklaşık 25 kilo ağırlığında olduğunu söylediler. İşçi sözlerine, “Şaşırmıştım. Tabii ki kötü hissettim. Kandırılmıştık,” diyerek devam etti.

İşçiler, parçalanmış cesedin bulunduğu günü takiben çantaları Haskell’ın evinin önüne geri bıraktıklarını, parasını almak istemediklerini ve olaya karışmak istemediklerini söylediler. Ancak Haskell ceset parçalarının gerçek olmadığını ve Cadılar Bayramı dekoru olduğunu iddia etti.

Çalışanlar bu tuhaf suçu iki ayrı polis istasyonuna bildirmeye çalıştıklarını, ancak geri çevrildiklerini iddia ettiler. Aynı gece inşaat işçileri Haskell’ın evinin yakınında siyah poşetlerde bir ceset gibi görünen bir şey gördüklerini polise bildirdiler. Fakat polis geldiğinde poşetlerin çoktan ortadan kaybolduğu ortaya çıktı.

Hollywood Yapımcısının Oğlu Cinayet Şüphesiyle Tutuklandı
Mei Haskell, Yanxiang Wang ve Gaoshan Li

Cinayet Şüphesiyle Tutuklanan Hollywood Yapımcısının Oğlu Geçmişte de Sabıkalıydı

Ertesi sabah geri dönüşüm malzemelerini arayan bir evsiz, Haskell’ın evinden yaklaşık 8 km uzakta bulunan bir çöp kutusunda cesedi fark etti ve Haskell bu olaydan dört saat sonra cinayetle suçlanarak tutuklandı.

Müfettişler, gövdede dövme gibi belirgin bir kimlik belirtisi olmadığını söyledi. Ancak cesedin muhtemelen Haskell’ın kayıp eşi Mei’ye ait olduğunu düşünüyorlar ve cesedin birkaç günden fazla bir süredir orada olmadığını tahmin ediyorlar.

- Reklam -

Mei Haskell ve ebeveynleri – anne Yanxiang Wang ve baba Gaoshen Li – zaten kan donduran olaylar öncesinde kayıp olarak rapor edilmişlerdi. Haskell, evinde bir cinayet sahnesine işaret eden önemli miktarda kan ve diğer kanıtlar bulunduktan sonra tutuklandı.

Samuel Haskell IV Cinayet Hollywood

Çiftin üç çocuğu okulda güvenli bir şekilde bulundu ve Çocuk ve Aile Hizmetleri Departmanı’na teslim edildi. Kendisini yönetmen olarak tanıtan ve internette düşük bütçeli videolardan oluşan birkaç klip yayınlayan Haskell’ın şiddet geçmişiyle de biliniyor. Aralık 2008’de ölümcül bir silahla iki suçlamayla gözaltına alındı, bunlardan birine suçunu kabul etmedi ve 2010’da üç yıl denetimli serbestlikle tahliye edildi.

Hollywood’daki kan donduran bu olaya dair sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


Yeni gelişmeler için bizleri Google Haberler’den takip etmeyi unutmayın.

Kaynak: LA Times

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Uzaylılar, Dünya'yı Dinozorlar Çağı'nda 'Keşfetmeliydi'

Uzaylıların Dünya’yı Keşfetmeleri için En Uygun Zaman Diliminin Dinozorlar Çağı Olduğu Ortaya Çıktı

Blood of Zeus 2. Sezon ile Dönüyor: Fragman ve Tüm Detaylar

Netflix’in Yunan Mitolojisi Animesi “Blood of Zeus” 2. Sezon ile Geri Dönüyor: İşte İlk Fragman