in , ,

Masters of the Universe: Revelation Fragmanı | He-Man ve İskeletor Geri Dönüyor

He-Man ve İskeletor yıllar sonra yeniden karşı karşıya! Netflix, Masters of the Universe: Revelation fragmanını yayınladı.

Masters of the Universe: Revelation Fragmanı: He-Man
- Reklam -
- Reklam -

Masters of the Universe: Revelation fragmanı yayınlandı. 80’lerin ikonik çizgi filmi He-Man, Netflix ile yıllar sonra yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

He-Man ve Grayskull Muhafızları, Kevin Smith önderliğinde yakında yayınlanacak olan Netflix dizisi Kâinatın Hâkimleri: Keşif’in ilk tanıtım fragmanında geri döndü.

Yayınlanan ilk fragman, Büyücü’nün İskeletor’a Grayskull Kalesi’ni ne kadar fethetmeye çalışırsa çalışsın asla başarılı olamayacağını hatırlatmasıyla başlıyor. Ardından o ikonik kafatası suratlı kötü adamın düşmanına şampiyonunu çağırmasını söyleyerek yanıt verdiğini görüyoruz. Bu noktada, Bonnie Tyler’ın “Holding Out For a Hero” şarkısı arka planda çalmaya başlıyor ve uzun zamandır beklenen Eternia’ya dönüş için beklenmedik ama mükemmel bir zemin sağlıyor.

- Reklam -

“Güç bende artık!” repliğini de içeren ilk fragmanı hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Masters of the Universe: Revelation Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Eternia savaşı, ikonik karakterlerin onlarca yıl önce bıraktığı yerden devam eden yenilikçi ve aksiyon dolu bir animasyon dizisi olan “Masters of the Universe: Revelation” ile devam ediyor. He-Man ve İskeletor arasındaki korkunç savaşın ardından Eternia parçalanır ve Grayskull Muhafızları dağılır. Ve onlarca yıl süren sırlar onları parçaladıktan sonra, kırık kahramanlar grubunu yeniden birleştirmek, Eternia’yı yeniden kurmak ve evrenin sonunu önlemek için zamana karşı bir yarışta kayıp Güç Kılıcı’nın gizemini çözmek Teela’ya kalmış durumdadır.

Kevin Smith tarafından geliştirilen ve Mattel Television tarafından üretilen ve Powerhouse Animation tarafından canlandırılan Masters of the Universe: Revelation’ın seslendirme kadrosu da kendisi kadar ilgi çekici ve adeta şampiyonlar ligi gibi.

Macerada daha önce de haberini yaptığımız üzere İskeletor’u Mark Hamill, Evil-Lyn’ı Lena Headey, Prince Adam yani daha bilinen adıyla He-Man’i Chris Wood, Teela’yı en çok Buffy Summers rolüyle tanıdığımız Sarah Michelle Gellar, Man-At-Arms’ı Liam Cunningham, Cringer’ı Stephen Root, King Randor/Trap Jaw’u Diedrich Bader, Orko’yu Griffin Newman, Andra’yı Tiffany Smith, Tri-Klops’u Henry Rollins, Moss Man’i orijinal İskeletor’u seslendiren Alan Oppenheimer, Büyücü’yü Susan Eisenberg, Kraliçe Marlena’yı Alicia Silverstone, Roboto’yu Justin Long, Stinkor’u Jason Mewes, He-Ro’yu Phil LaMarr, Scare Glow’u Tony Todd, Priestess’ı Cree Summer, Beast Man’ı Kevin Michael Richardson ve Mer-Man’ı da Kevin Conroy seslendiriyor.

- Reklam -

Kâinatın Hâkimleri: Keşif 1. sezonu, 23 Temmuz 2021 tarihinde tüm bölümleri ile Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

He-Man’i ve maceralarını yenilenmiş bir şekilde izlemek sizce nasıl olacak? Dizinin yayınlanan ilk fragmanını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

9 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    He-Man’in tipi biraz değişmiş sanırım.

  2. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Ben çok gaza geldim. Yaşla alakalı olabilir tabi bu.

  3. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Evet genel olarak fragmanı ben de beğendim. Duygulanıyor insan. Saati denk gelirse izlerim muhtemelen.

  4. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Anılar anılar. O zaman Gölgelerin Gücü Adına :slightly_smiling_face:

  5. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Özgün He-Man’ e göre daha köşeli bir görünümü var ve ben bunu da beğendim. Müzik seçimi uygun olmakla beraber özgün müziğin doğalgazını asla veremedi veremez. HEE MAAN! diye sesimizi yükselttirmez. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

4 cevap daha var.

Mad Men Yıldızı Christina Hendricks:

Mad Men’in Yıldızı Christina Hendricks: “Tüm Başarıya Rağmen Tek Sordukları İç Çamaşırımdı”

Free Guy fragmanı ryan reynolds

Free Guy Fragmanı: Ryan Reynolds NPC Karakteri Olarak Gelmeye Hazırlanıyor