in ,

Arnold Schwarzenegger’ın İlk Dizi Projesi “Fubar”dan Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Fubar tanıtım fragmanı yayınlandı. Arnold Schwarzenegger’ın ilk dizi projesi de olan aksiyon komedi yapımı Netflix ile geliyor.

Fubar Tanıtım Fragmanı: Arnold Schwarzenegger
- Reklam -
- Reklam -

Arnold Schwarzenegger’lı Fubar dizisinden ilk tanıtım fragmanı paylaşıldı. Ünlü Hollywood yıldızının kariyerindeki ilk dizi projesi, Netflix üzerinden yayınlanmaya hazırlanıyor.

Arnold Schwarzenegger’in ilk televizyon projesi olan Fubar çok yakında izleyiciler ile buluşacak. Aksiyon-komedi dizisi, yıllardır aynı sırrı sakladıklarını keşfeden bir baba ve kızının etrafında dönüyor: İkisi de CIA ajanı ve kimliklerini korumak adına uzun yıllar boyunca birbirlerine yalan söylemişler.

Fubar’da Schwarzenegger’in yanı sıra Monica Barbaro (At Midnight), Jay Baruchel (The Moodys), Fortune Feimster (The Mindy Project), Milan Carter (Warped!), Travis Van Winkle (You), Gabriel Luna (The Last of Us), Andy Buckley (The Office), Aparna Brielle (A.P. Bio), Barbara Eve Harris (Sharp Objects) ve Fabiana Udenio (Jane the Virgin) gibi isimler yer alıyor.

- Reklam -

Fubar Tanıtım Fragmanı: Arnold Schwarzenegger’lı İlk Dizi

Yayınlanan ilk tanıtım fragmanı, diziye kısa bir bakış sunsa da, hayranların yapımdan bekleyebileceği birçok unsuru ortaya koyuyor. Bunlardan en önemlisi, True Lies benzeri bir hikâye sunmak için komedi becerilerine bir kez daha eğilen Schwarzenegger. Aksiyon ve göze çarpan prodüksiyon değerleri de ilk bakış görüntülerinde belirgin bir şekilde öne çıkıyor. Ancak elbette asıl detaylı bakış, dijital yayın devinin önümüzdeki günlerde yayınlanacağı asıl fragman ile ortaya çıkacak.

Yayınlanan tanıtım fragmanına hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Fubar Tanıtım Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Filmin resmi özeti ise şu şekilde:

“Bir baba ve kız, yıllardır gizlice CIA ajanı olarak çalıştıklarını öğrendiklerinde, tüm ilişkilerinin bir yalan olduğunu ve birbirlerini gerçekten hiç tanımadıklarını anlarlar. Ortak olarak bir araya gelmeye zorlanan dizi, küresel casuslar, aksiyon ve mizah zemininde geçen evrensel aile dinamiklerini ele alıyor.”

- Reklam -

Arnold Schwarzenegger dizi hakkında şunları söylüyor:

“Gittiğim her yerde insanlar bana ’True Lies’ gibi başka bir büyük aksiyon komedisinde ne zaman oynayacağımı soruyor. İşte burada. ’Fubar’ canınıza okuyacak ve sizi güldürecek. Üstelik sadece iki saatliğine değil. Tek seferde bütün bir sezonu alacaksınız. Hayranlarıma tam olarak beklediklerini vermek için Nick [Santora], Skydance ve Netflix ile birlikte çalışmak bir zevkti.”

Fubar Tanıtım Fragmanı: Arnold Schwarzenegger

Toplamda 8 bölümden oluşacak dizi, 25 Mayıs 2023 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Arnold Schwarzenegger’lı Fubar dizisi fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dev Balik Turu Guney Afrika

360 Milyon Yıl Önce Güney Afrika’da İnsanların Atalarını da Avlamış Devasa Bir Balık Türü Keşfedildi

Pokémon Concierge Dizisi Netflix

Netflix’ten Stop-Motion “Pokémon” Dizisi Geliyor: “Pokémon Concierge”