in , ,

Netflix’ten Stop-Motion “Pokémon” Dizisi Geliyor: “Pokémon Concierge”

Pokémon Concierge dizisi yakında Netflix’te izleyicilerle buluşacak. Stop-motion formatındaki yapım, Pokémon evrenini genişletmeye hazırlanıyor.

Pokémon Concierge Dizisi Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Pokémon Concierge dizisi için ilk kısa tanıtım fragmanı yayınlandı. Netflix ve Pokémon Company ortaklığında hazırlanan yapım stop-motion animasyon tekniğini kullanıyor.

Pokémon dünyası hareketli günlerden geçiyor. Ünlü Nintendo oyunundan animeye uyarlanan ve yıllar içerisinde devasa bir markaya dönüşen Pokémon çizgi dizisi binlerce bölümü geride bıraktı. 1997’de ekran macerasını başlayan yapım, Ash’in dünya şampiyonu olmasıyla birlikte final için hazırlık yapmaya başladı.

Ana macera Pokémon Ultimate Journeys: The Series ile tamamlanırken anime tarafında hikâyenin Ash dışında başka karakterlerle devam edeceği ve bu isimlerin Scarlet ve Violet olacağı kaydedildi.

- Reklam -

Bununla birlikte Pokémon Company’nin markaları için yeni yapımlar geliştirdiği de ortaya çıktı. Netflix’te yayınlanacak stop-motion animasyon dizisi Pokémon Concierge, bir otelde görevli olan Haru adlı karakterin başına gelenleri konu alacak.

Pokémon Concierge İlk Tanıtım | İZLE

YouTube video

(Tanıtımı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Pokémon Resort’ta otel görevlisi olarak çalışan Haru’nun Pokémon ve eğitmenleri ile olan etkileşimlerini konu alan diziden ilk kısa tanıtım yayınlandı. Tanıtımda bir kumsal boyunca yürüyen Psyduck’e yer verildi.

Dizinin resmi afişinde ise Hawaii tarzı çiçekli bir gömlek giyen genç, kızıl saçlı Haru adlı kız ve onun Psyduck’i bulunuyor.

Pokémon Concierge Stop Motion Dizisi Netflix

Netflix’in Asya içeriklerinden sorumlu başkan yardımcısı Minyoung Kim, Netflix ve Pokémon Company işbirliğine dikkat çekerek çığır açan stop-motion animasyonlarıyla dünyanın dört bir yanındaki hayranları memnun etmeyi dört gözle beklediklerini kaydetti.

- Reklam -

Yeni yapım, 27 Şubat’ta, Dünya Pokemon Günü’nde duyuruldu.

Pokémon Concierge, Netflix’in aile dostu animasyon dizileri My Dad the Bounty Hunter, Trash Truck ve Disney’in Monsters at Work yapımlarını üreten Dwarf Studios tarafından geliştirildi. Yapımın yayın tarihi ise şu an için bilinmiyor.

Pokemon Günü

Şu anda Netflix’te geliştirilmekte olan tek Pokémon projesi bu değil. 2021 yılında Netflix dizisi Lucifer’ın yapımcılarından Joe Henderson’ın imzasını taşıyan bir live-action dizinin geliştirilme aşamasında olduğu kaydedilmişti.

Orijinal anime serisindeki yeni macera ise Paldea bölgesinde başlayacak ve 9. nesil Pokémonlara ev sahipliği yapacak.

Siz bu stop-motion yapım hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fubar Tanıtım Fragmanı: Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger’ın İlk Dizi Projesi “Fubar”dan Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Güneş'ten Gelen 'Kalp Atışı' Sinyalleri Bulmacası Çözüldü

Güneş’ten Gelen Gizemli ‘Kalp Atışı’ Sinyalleri Bulmacası Nihayet Çözüldü