in

Pokémon Canlı Aksiyon Netflix Dizisi Oluyor: Projenin Başında Lucifer’ın Yapımcısı Var

Pokémon Netflix üzerinden yayınlanacak bir canlı aksiyon dizisi oluyor. Projenin başında ise Lucifer’ın yapımcılarından Joe Henderson bulunuyor.

Pokémon Canlı Aksiyon Netflix Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

İlk canlı aksiyon Pokémon dizisi için hazırlanın! Netflix, sevilen anime serisini Dedektif Pikachu’ya benzer bir tarzda dizi projesine uyarlamaya hazırlanıyor. Maceranın başında ise bir başka Netflix işi olan Lucifer ortak yapımcılarından Joe Henderson bulunuyor.

İlk olarak 1996 yılında Pocket Monsters: Red and Green ile başlayan ve ardından Pokémon Red and Blue olarak yeniden adlandırılan seri, yıllar içerisinde pek çok anime dizisine, animasyon filmlerine, oyunlara, mangalara ve son olarak da canlı aksiyon filmine uyarlandı. Tüm zamanların en çok satan dördüncü video oyunu serisi ve tüm zamanların en yüksek hasılat yapan medya serisi konumunu elinde bulunduran Pokémon, bugün hâlâ dünyaca ünlü bir marka olarak tanınıyor.

Hayranlar son olarak 2019 yılında çıkan Detective Pikachu filmi ile Pokémon’un canlı aksiyon dünyasına tanık oldular. Adından da anlaşılacağı üzere Pikachu üzerinden gelişen maceranın başrollerinde Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton ve Suki Waterhouse bulunuyordu. Film 433 milyon dolar hasılat elde etti ve eleştirmenlerden karışık eleştiriler aldı. Henüz bir Detective Pikachu devam filminin olup olmayacağı belli olmasa da Pokémon markası, önümüzdeki kasım ayında piyasaya sürülmesi planlanan Pokémon Brilliant Diamond ve Shining Pearl video oyunları ile yoluna devam ediyor. Şimdi gelen yeni bir haber ile, beyaz perdede olmasa bile canlı aksiyon anlamında seriyi göreceğimiz kesinleşti.

- Reklam -

Pokémon Canlı Aksiyon Netflix Dizisi Konusu Henüz Bilinmiyor

Pokémon Canlı Aksiyon Netflix Dizisi

Variety, Netflix’in canlı aksiyon Pokémon dizisi geliştirdiğini bildirdi. Dizinin gelişimi henüz çok erken aşamalarında olduğu için konusu hakkında herhangi bir detay açıklanmadı. Lucifer’in ortak yapımcılarından Joe Henderson, Dedektif Pikachu filminin tarzını taklit edecek olan diziyi yazıp yönetecek. Ancak başrolde kimlerin yer alacağı, hangi Pokémonları göstereceği veya serinin film ve dizilerdeki en popüler karakterlerinden biri Ash Ketchum’a mı odaklanacağı bilinmiyor. Çekim tarihleri ve çıkışıyla da ilgili ne yazık ki bir detay verilmiş değil.

- Reklam -

Pokémon’un canlı aksiyon dizisi olarak Netflix’e gelecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce Dedektif Pikachu tarzında bir yapım küçük ekranda da tutar mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Army of Thieves Fragmanı

Army of Thieves Fragmanı: Ölüler Ordusu’nun Öncesini Anlatan Film Yolda

The Green Knight hakkında kral arthur a24

Yeni Kral Arthur Filmi The Green Knight Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey