in , ,

Yeni Batman Oyunu “Batman: Arkham Shadow” Geliyor: İşte İlk Fragman

Batman: Arkham Shadow oyunu ilk fragmanı ile duyuruldu. Serinin yeni oyunu VR formatında ve Meta Quest 3’e özel olarak geliyor.

Yeni Batman Oyunu Batman: Arkham Shadow Geliyor | Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Batman: Arkham Shadow oyunu sürpriz bir duyuru ve fragman ile ortaya çıktı. VR olarak hazırlanan ve Meta Quest 3’e gelecek olan yeni Batman oyunu, bu yıl içerisinde piyasaya sürülecek.

Batman Arkham serisinin hayranlarını heyecanlandıracak sürpriz bir duyuru geldi. Camouflaj, Oculus Studios, Warner Bros. Interactive Entertainment ve DC, serinin yeni oyunu Batman: Arkham Shadow’u duyurdu. Meta Quest 3 için geliştirilen oyun, 2024 yılının son çeyreğinde piyasaya sürülecek.

Hayranları için bu duyuru sürpriz olsa da aslında Batman Arkham serisinin sanal gerçeklik platformuna ikinci kez uyarlanması olacak. 2016’da Rocksteady tarafından geliştirilen Batman: Arkham VR, PlayStation VR’ın başlangıç oyunlarından biriydi ve daha sonra diğer sanal gerçeklik platformlarına da getirilmişti. Batman: Arkham Shadow ise Camouflaj ve Oculus Studios işbirliğiyle hayata geçiriliyor.

- Reklam -

Yeni Batman Oyunu Batman: Arkham Shadow Geliyor | Fragman

Kısa bir fragman videosu yayınlanan oyunun detayları 7 Haziran’da Summer Game Fest etkinliğinde paylaşılacak. Fragmandan ise Batman’in Gotham sokaklarında bir grup garip fare ile karşı karşıya kaldığı görülüyor. Kızıl gözlü farelerin olağandışı bir hâl aldığı bu sahnede, serinin daha önce pek yer verilmemiş kötü adamlarından Ratcatcher’ın rolleri olabileceği tahmin ediliyor.

Hemen aşağıdan oyun için yayınlanan ilk fragmana göz atabilirsiniz:

Batman: Arkham Shadow Fragmanı

YouTube video

(Oyunun fragmanını YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Batman: Arkham Shadow’un, Arkham Knight’tan önceki bir döneme odaklanması bekleniyor. Ancak serinin genel kronolojisindeki tam yeri henüz bilinmiyor. Ortaya çıkan ilk ipuçları, Camouflaj’ın daha önce Iron Man VR’ı da geliştirmiş olmasından dolayı oyunun sanal gerçeklikten tüm avantajları kullanacağını gösteriyor.

Yeni oyunun sürpriz duyurusu, Batman Arkham serisinin devam ettiğini ve farklı platform ve hikâyelerde canlanmaya devam edeceğini kanıtlıyor. Hayranlar açısından serideki bu beklenmedik hamle, heyecan verici bir gelişme olarak yorumlanıyor.

Batman: Arkham Shadow Yeni Oyun

Sürpriz oyun duyurusunu ve ilk fragmanı sizler nasıl karşıladınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Game Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for kitapsatis kitapsatis dedi ki:

    Neden VR olmak zorundasın, neden…

  2. Avatar for Devrim_Bey Devrim_Bey dedi ki:

    Arkham oyunu diye heyecanlanıp Meta Quest 3’ü görünce tadı kaçanlar burada mı?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Megalopolis Filminden İlk Görsel Paylaşıldı

Francis Ford Coppola’nın Beklenen Filmi “Megalopolis”ten İlk Kare Yayınlandı

Levi Ackerman Attack on Titan Manga Bölümü Cilt 35 - Bad Boy

“Attack on Titan” Manga Serisinin Levi Ackerman’a Odaklanan Yeni Bölümü Yayımlandı