in , ,

“Batman Beyond” Filminin Konsept Çizimleri DC Hayranlarından Tam Not Aldı

Batman Beyond filminin yeni konsept çizimleri Spider-Verse’ün görsel geliştirme işlerinden sorumlu Yuhki Demers tarafından paylaşıldı.

Batman Beyond Filmi Konsept Çizimleri Ortaya Çıktı
- Reklam -
- Reklam -

Batman Beyond filminin yeni konsept çizimleri ortaya çıktı. Spider-Verse’ün görsel geliştirme sanatçısı Yuhki Demers ile yazar/yönetmen Patrick Harpin’in işbirliği, DC hayranları arasında yeniden heyecan yarattı.

Batman Beyond animasyon dizisinin fütüristik Kara Şövalyesi Terry McGinnis, uzun zamandır live-action dünyasına geçişini görmek isteyen hayranların kalbini fethetmiş durumda. Spider-Man: Into the Spider-Verse ve devam filmi Spider-Man: Across the Spider-Verse’deki çalışmalarıyla tanınan Yuhki Demers, Spider-Verse’ün benzersiz animasyon tarzı ile Batman Beyond’un ikonik unsurlarının kusursuz bir karışımını sergileyen üç konsept çizimi paylaştı.

Şu an film için resmi anlamda somut planlar olmamasına rağmen Demers, James Gunn’ın DC Sinematik Evreni’nin Terry McGinnis’li canlı aksiyon filmi için mükemmel bir sahne sağlayabileceği umudunu dile getirdi. Şu anda DC Studios, Bruce Wayne’in biyolojik oğlu Damian Wayne’i konu alan The Brave and The Bold’a odaklanmış durumda. Yine de Yarasa Ailesi’nin diğer üyelerine yer verme planlarıyla, gelecekte potansiyel bir Batman Beyond projesi için kapı biraz aralık görünüyor.

- Reklam -

İşte Batman Beyond Filminin Konsept Çizimleri

Yuhki Demers paylaşımında şu cümlelere yer verdi:

“5 ay önce Patrick Harpin’le birlikte Warner Bros. ve DC Studios’a gidip bir Batman Beyond animasyon filmi projesi sunduk. Teklifimizi sunmadan önce bizi ‘kesinlikle bir Beyond filmi yapamayız’ diye uyardılar ama heyecanımıza bayıldılar. Tüm filmin taslağını sunduk ve ‘asla’ olarak başlayan şey ‘belki’ye dönüştü.

O zamandan beri James Gunn’a ulaşmayı umarak şirkette yükselmeye çalışıyoruz. Ama şimdilik işte yaptığımız şeylerin birkaç örneği.”

"Batman Beyond" Filminin Konsept Çizimleri DC Hayranlarından Tam Not Aldı

"Batman Beyond" Filminin Konsept Çizimleri DC Hayranlarından Tam Not Aldı

- Reklam -

Batman Beyond Filmi Konsept Çizimleri Ortaya Çıktı

Batman Beyond’un fütüristik ortamı, DC Evreni’nin evrimini keşfetmek için farklı bir fırsat sunuyor. Hayranlar Demers’ın paylaşımı sonrası DC’nin resmi hesaplarını ve James Gunn’ı da etiketleyerek bu işi yapmaları gerektiğini gönderi mesaj yağmuruna tuttu. James Gunn veya DC yetkilileri bunu gerçeğe dönüştürürse, daha genç bir Bruce Wayne’i tanıtma zorluğundan kaçınarak, karakterin evriminin daha derinlemesine keşfedilmesini de sağlayabileceği konuşuluyor.

Aslında bir Batman Beyond filmi fikri tamamen yeni değil. Önceki DC Sinematik Evreni planları arasında Michael Keaton’ı da içeren bazı düşünceler yer alıyordu. Ancak bunlar gerçeğe dönüşemeden iptal edildi. Belirgin hayran kitlesine ve karakterin kalıcı popülaritesine rağmen, Warner Bros. henüz Terry McGinnis’i herhangi bir sıfatla beyaz perdeye getirmedi.

Batman Beyond’un bu tarzda bir yapımla beyaz perdeye gelmesini ister miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

NASA Dünya'nın Sonunu Getirecek Asteroide Hazırlıklı

NASA Dünya’nın Sonunu Getirebilecek Potansiyel Asteroit ile İlgili Acil Durum Planını Açıkladı

Borderlands Fragmanı

Cate Blanchett Başrolde: Ünlü Bilimkurgu Oyunundan Uyarlanan “Borderlands” Filminden İlk Fragman