in ,

Batman Çizgi Romanının Yeni Başkötüsü Mistress Harsh, Robin’in Geçmişine Işık Tutacak

Yeni Batman çizgi romanı, güncel serinin Robin’i olan Damian Wayne’in geçmişine ışık tutmaya hazırlanıyor.

Batman Çizgi Romanı Robin Geçmişi Damian Wayne - Mistress Harsh
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Batman çizgi romanı Batman and Robin #4, DC Comics evrenindeki bazı cevapları okurlara sunmaya hazırlanıyor. Gotham’ın karşı karşıya olduğu sıradaki tehditlerden Mistress Harsh; Damian Wayne’in kökeniyle ilgili bir detayı ortaya çıkartıyor.

Batman’in güncel çizgi romanlarda Robin olarak yer alan Damian Wayne oldukça karanlık bir geçmişe sahip. Serinin dördüncü sayısı ise karakterin kendisini avlamak için geri dönen geçmişini takip ediyor. League of Assassins bünyesinde dünyanın en iyi suikastçıları tarafından eğitilen Wayne’in eski öğretmeni Mistress Harsh hikâyede önemli boşlukları doldurmaya hazırlanıyor.

Batman and Robin çizgi roman serisinin dördüncü sayısı Robin olarak yer alan Damian Wayne’in geçmişini aydınlatırken, Gotham şehrinin içinde bulunduğu kaosun arkasında kim olduğunu ortaya çıkarmaya bir adım daha yaklaşıyor. Batman’in eski düşmanlarından Terrible Trio yeni ve güçlendirilmiş ekipmanlarıyla ortaya çıkarken daha önce görülmemiş Shush gibi kötüler de şehrin sokaklarında görülmeye başlıyor. Serinin okurları ise bu kötülerin arkasındaki beynin kim olduğunu bir türlü bulamamıştı.

- Reklam -

Batman and Robin 4

Joshua Williamson’ın yazarlığını üstlendiği, Simone Di Meo ve Steve Wands’ın çizer koltuğunu paylaştığı serinin dördüncü sayısı ise şimdiye kadar okurlara verdiğinden daha büyük bir ipucu sunuyor. Damian Wayne’in geçmişini panellerine taşıyarak eski öğretmeni Mistress Harsh’ın onu ne kadar katı kurallarla eğittiğini gözler önüne seriyor. Hayranlar ise Gotham şehrindeki kaosun arkasında Mistress Harsh’ın olduğundan neredeyse emin.

Yeni Batman Çizgi Romanı Robin’in Karanlık Geçmişini Aydınlatıyor

Damian Wayne doğumundan bu yana annesi Talia al Ghul ve dedesi Ra’s al Ghul tarafından yönetilen League of Assassins ekibince acımasız bir şekilde yetiştirilmişti. Ancak serinin yeni sayısı bu kişiler arasında belki de en acımasız olanının Mistress Harsh olduğunu gösterecek. Sadece en mükemmel olan ile memnun olduğunu söyleyen Harsh, Damian’ın hafızasında kendisine saldıran bir öğretmen olarak yer ediniyor.

Okurlar ikili arasındaki ilişkinin ne boyutta olduğunu hiçbir zaman öğrenemese de Batman and Robin serisinin dördüncü sayısı Damian’ın geçmişini aydınlatması bekleniyor.

- Reklam -

Batman Çizgi Romanı Robin Geçmiş Damian Wayne - Mistress Harsh

Baba ve oğul arasındaki ilişkiyi gözler önüne seren Batman and Robin serisi ilk sayısından itibaren okurlar tarafından beğeniyle karşılanmıştı. Yeni sayıda Damian ve Bruce Wayne arasındaki gerilim artsa da ikili Gotham şehrini eski kötülerden kurtarmak için yine de birlikte çalışmak zorunda kalacak.

DC Comics etiketini taşıyan serinin dördüncü sayısı 12 Aralık 2023 tarihinde raflardaki yerini aldı.

Siz Damian Wayne’in geçmişinden bir karakteri görme fikrini nasıl değerlendiriyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve daha fazlası için bizi Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kolomb Öncesi Deforme Kafataslı Amerikan Yerlisi Yüzü

Kolomb Öncesi Yaşamış, Kafatası Deformesine Sahip Bir Amerikan Yerlisinin Yüzü Yeniden Canlandırıldı

Miller's Girl Fragman - Jenna Ortega - Martin Freeman Yeni Film

Jenna Ortega ve Martin Freeman’ın Başrollerini Paylaştığı “Miller’s Girl” Filminden Fragman