in ,

“The Penguin” Çizgi Romanının Yeni Sayısında DC’nin İkonik Kötüsü Gotham’a Geri Dönüyor

“The Penguin” çizgi roman serisinin yeni sayısında Penguen suç tahtına geçmek için Gotham şehrine geri dönüyor.

The Penguin Çizgi Romanı Yeni Sayı
- Reklam -
- Reklam -

The Penguin çizgi romanı 8. sayısı ile okurlarla buluşmaya hazırlanıyor. DC Comics imzalı yeni sayı, Penguen’in Gotham’a dönüşünü konu alıyor.

Gotham şehrinin korkulan kötü karakterlerinden Penguen suç tahtına geçmek için gün sayıyor. DC’nin sevilen kötüsü Oswald Cobblepot “planlı” ölümünden eskisinden de güçlü bir şekilde dönüyor.

Tom King’in yazarlığını üstlendiği ve Rafael De Lattore’nin çizerlik koltuğunda oturduğu The Penguin 8. sayısı ile okurların karşısına çıkıyor. “Batman tarafından öldürüldüğü” süsü ile şehirden kaçan Cobblepot uzun bir süredir kentte yüzünü göstermemekteydi. Batman’in cinayet işlemesi sonucunda Failsafe modu açılmış ve çok güçlü bir Android Yarasa ailesinin neredeyse sonunu getirmişti. Bu süreçte Penguen suç dünyasından ayrılmış gibi görünse de Amanda Waller’ın müdahalesi eski suç dehasını yeniden oyuna dahil edecek gibi görünüyor.

- Reklam -

The Penguin Çizgi Romanı Yeni Sayısı

Eski süper kahramanlar Force of July ve ölümcül bir dövüşçü olan Help’i bünyesine katan Penguen, Gotham şehrini bir kez daha ele geçirmeye hazırlanıyor. Her ne kadar suç dünyasını evlatlarına bırakmış olsa da Cobblepot imparatorluğunun soyun geri kalanı tarafından yönetilmesinden önce Oswald Cobblepot’ın sahneye bir kez daha çıkması gerekecek.

The Penguin 8. Sayısı Mart 2024’te Yayımlanacak

Suç kariyerinden emekli olan Cobblepot sakin bir hayat sürmek istese de amansız Amanda Waller’ın eşini kaçırmasıyla Penguen için işler değişmeye başlamıştı. Şimdi ise Waller’ın emri altında çalışan Nuri Espinoza, Penguen’i suç dünyasına yeniden çekiyor ve onun keskin zekâsını Batman üzerinde yeniden kullanmaya zorluyor.

Bruce Wayne’in en büyük düşmanları arasında yer alan Penguen’in dönüşü sadece kentin vatandaşları için değil suç dünyasının ileri gelen isimleri için de oldukça yıkıcı olacak. Suç dehasının yıkım ve kaos için çalışmasının yanı sıra aynı zamanda şehrin ekonomisini yönetmesi de Cobblepot’ı Joker ya da Bane’den daha tehlikeli bir kötü hâline getiriyor.

- Reklam -

The Penguin Çizgi Romanı Yeni Sayı - Batman

Batman daha öncesinde Penguen’i alt etmeyi başarmıştı. Ancak suç dehası hiç bu kadar kuvvetli bir motivasyonla Yarasa’nın karşısına çıkmamıştı. The Penguin çizgi roman serisi şimdiye kadar görülmemiş bir mücadeleyi gözler önüne sermeyi hedefliyor. Serinin 8. sayısı 26 Mart 2024 tarihinde DC Comics etiketi ile raflardaki yerini alacak.

Öte yandan Max platformunda yayınlanacak The Penguin dizisinin de 2024 yılı içerisinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Siz The Penguin çizgi roman serisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum‘da bizimle paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kintaro japon mitolojisi altın çocuk

Japonya’nın “Tarzan”ı Olarak Bilinen Mucize Çocuk Kintaro’nun Dillere Destan Hikâyesi

Arcane 2. Sezon Tanıtım Videosu İzle - Netflix

“League of Legends” Evreninde Geçen “Arcane” Dizisinde 2. Sezon için İlk Tanıtım