in , ,

Colin Farrell’ın Başrolünde Yer Aldığı “The Batman” Spin-off’u “The Penguin”den Yeni Görüntüler

The Penguin dizisi için geri sayım başladı. Max platformu, 2024 yapımlarını tanıtırken Colin Farrell”lı “The Batman” spin-off’una da yer verdi.

The Penguin Dizi - Max 2024
- Reklam -
- Reklam -

The Penguin dizisi ufukta gözüktü. Colin Farrell’ın DC Comics’in ikonik kötüsü Penguen’e hayat verdiği yapım, Matt Reeves’in yönetmenliğini yaptığı The Batman filmiyle aynı evreni paylaşıyor.

Warner Bros. Discovery’nin dijital yayın platformu Max (eski adıyla HBO Max), 2024 yapımlarına yer veren yeni bir önizleme videosu paylaştı. House of the Dragon, Welcome to Derry, True Detective: Night Country ve The Sympathizer gibi beklenen dizilerden kareler içeren tanıtımda; DC Comics dünyasında geçen The Penguin dizisi de tanıtıldı.

İlk fragmanı geçen nisan ayında yayınlanan The Penguin, platformun merakla beklenen dizileri arasında bulunuyor. Robert Pattinson’ın Kara Şövalye’ye hayat verdiği 2022 yapımı The Batman’de Penguen’i canlandıran Colin Farrell, spin-off dizisinde rolünü yinelemeye hazırlanıyor. Yapımın çekimleri çok önceden başlamış ancak Hollywood’daki senarist grevi nedeniyle sekteye uğramıştı.

- Reklam -

The Penguin Dizisi 2024’te Max’te Yayınlanacak

Paylaşılan videoda The Penguin bölümü Colin Farrell’ın, “Bu, kendinize, ‘Ben ne istiyorum?’ diye sorduğunuz anlardan biri,” sözleriyle açılıyor. Tanıtım aktörün canlandırdığı suç lordunun sinsi gülümsemesini ekrana taşıyor. Videonun ilerleyen bölümlerinde ise Penguen Gotham’da iş başında görülüyor.

Tanıtımda ayrıca ellerini kirletmekten korkmadığı anlaşılan Kingpin’in tehditkâr bir şekilde balyoz taşıdığı ve bir arabanın bagajından ceset çıkardığı anlara yer veriliyor.

The Penguin Dizi - Colin Farrell

Matt Reeves’in The Batman filminde Oswald Cobblepot, Carmine Falcone’un (John Turturro) sağ kolu olarak izleyicilerin karşısına çıkıyordu. Dizide ise Penguen Falcone sonrası dönemde Gotham’ı ele geçirmek için çaba harcayacak.

Toplam 8 bölüm sürecek dizi, Penguen’in yükselişini takip edecek. 3 Ekim 2025’te vizyona girmesi planlanan The Batman: Part Two’dan önce izleyicilerle buluşacak yapım, aradaki boşluğu doldurmak için izleyicilere güçlü bir alternatif sunacak.

Yapımın kadrosunda Oscar adayı Farrell’ın yanı sıra yer alan isimler arasında Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell, Clancy Brown, Theo Rossi ve Oz’un iktidar için baş rakiplerinden Sofia Falcone’u canlandıran Cristin Milioti bulunuyor.

- Reklam -

The Penguin Dizi - Max 2024 - Colin Farrell

Matt Reeves ise projede başyapımcı olarak görev alıyor. Bu yapım, Reeves için daha geniş bir Batman evreninin bir parçası olacak. Aynı projeksiyondan çıkacak Arkham Asylum ve Gotham City Police Department dizileri de şu sıralar ön geliştirme aşamasında.

The Penguin dizisinin henüz kesin çıkış tarihi belli değil. Ancak yapımın 2024 yılı içerisinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

YouTube video

(Videoyu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

The Penguin dizisi için beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider


TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News ve sosyal medyadan takip edebilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Angelina Jolie - Hollywood Kararı

Angelina Jolie: “Hollywood Sağlıklı Bir Yer Değil, Kamboçya’da Yaşamak İstiyorum”

Welcome to Derry Dizisi İlk Görüntüler - Max 2025

Stephen King’in İkonik Palyaçosu Pennywise Geri Dönüyor: “Welcome to Derry”den İlk Görüntüler