in , ,

“True Detective” Geri Dönüyor: Jodie Foster’lı “Night Country” için Yeni Fragman Yayınlandı

True Detective: Night Country dizisi için yeni bir fragman yayınlandı. Max platformunda yayınlanacak yapımın başrollerinde Jodie Foster ve Kali Reis yer alıyor.

True Detective: Night Country Dizisi Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

True Detective: Night Country için geri sayım sürüyor. Warner Bros. Discovery’nin dijital platformu Max’te (eski HBO Max) yayınlanacak diziden yeni bir fragman paylaşıldı.

2014 yılında başlayan polisiye suç dizisi True Detective, her sezon farklı bir hikâyenin işlendiği antoloji formatıyla bugüne dek 3 sezon ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Nic Pizzolatto imzasını taşıyan ve HBO’da yayınlanan dizinin son sezonu 2019’da ekranlara çıkmıştı.

Yapımın geri dönüp dönmeyeceği uzun süre belirsiz kalırken 2022’de yeni bir isimle maceranın devam edeceği açıklandı. True Detective: Night Country adını taşıyan yapımın yeni sezonunda Jodie Foster ve Kali Reis ikilisi Alaska’da gizemli bir cinayeti çözen dedektifler olarak hikâyedeki yerini alacak.

- Reklam -

Diziden yayınlanan yeni fragman, buzda donmuş hâlde bulunan beş ceset ve kasabada patlak veren bir isyanla ilgili heyecan verici bir vakaya dair ipuçları veriyor.

Başyazarlık koltuğuna Issa López’in geçtiği dizide Issa López aynı zamanda yazar ve yönetmen olarak da görev yapıyor.

True Detective: Night Country Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragmanda Dedektif Liz Danvers (Foster) ve Evangeline Navarro (Reis) buzda donmuş hâlde bulunan beş cesedi araştırırken izleyicilerin karşısına çıkıyor. Paylaşılan yeni tanıtım, ikilinin daha önceden birbirleriyle bazı sorunlar yaşadığına dair ipuçları veriyor. Fragman aynı zamanda dedektiflerin cinayetler, gizem ve yaygın suçun neden olduğu zorlu hayat şartları nedeniyle iç dünyalarındaki yüzleşmelerin de yeni bir boyuta taşındığına dair detaylar barındırıyor.

True Detective: Night Country Dizisinin Konusu Ne?

True Detective: Night Country dizisi uzun kış gecelerinin yaşandığı Alaska’nın Ennis kasabasında yer alan Tsalal Arktik Araştırma İstasyonu’nu işleten sekiz kişinin iz bırakmadan ortadan kaybolmasını konu alıyor.

True Detective: Night Country Dizisi Yeni Fragman Max

- Reklam -

Kaybolan kişiler kısa sürede buzun içerisinde donmuş hâlde bulunuyorlar. Dedektif Liz Danvers ve Evangeline Navarro da bu gizemi çözmek ve kendi içlerindeki karanlıkla yüzleşmek üzere maceraya atılıyorlar.

True Detective: Night Country Oyuncu Kadrosu ve Çıkış Tarihi

Dizinin oyuncu kadrosunda Jodie Foster ve Kali Reis ikilisine Finn Bennett, Fiona Shaw ve Christopher Eccleston gibi yıldızlar eşlik ediyor.

Kadroda ayrıca Isabella Star LaBlanc, John Hawkes, Anna Lambe, Aka Niviâna, June Thiele, Diane Benson ve Joel D. Montgrand yer alıyor.

True Detective: Night Country Yeni Fragman

Hollywood’daki senarist ve oyuncu grevi nedeniyle ertelenen True Detective: Night Country dizisinin güncel çıkış tarihi ise 14 Ocak 2024.

True Detective 4. Sezon hakkında heyecanlı mısınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Argylle Film 2024

Henry Cavill ve Dua Lipa’lı Casusluk Filmi “Argylle” için İlk Tanıtım Yayınlandı

Devil May Cry Animesi - Netflix

Netflix, “Castlevania”nın Yapımcısıyla “Devil May Cry” Serisini Animeye Uyarlıyor: İşte İlk Tanıtım