in , ,

Henry Cavill ve Dua Lipa’lı Casusluk Filmi “Argylle” için İlk Tanıtım Yayınlandı

Argylle filmi için ilk kısa fragman yayınlandı. Matthew Vaughn imzalı casusluk filmi, yıldızlarla dolu oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor.

Argylle Film 2024
- Reklam -
- Reklam -

Argylle filminden ilk tanıtım yayınlandı. Yönetmenliğini Matthew Vaughn’ın üstlendiği yapımın oyuncu kadrosunda Henry Cavill, Dua Lipa, Samuel L. Jackson ve Bryan Cranston gibi yıldızlar yer alıyor.

Henry Cavill’ın hafızasını kaybetmiş bir casus rolüyle başkarakteri canlandırdığı yapım, şimdiden potansiyel bir üçlemenin ilk bölümü olarak tanımlanıyor.

Yönetmenliğini Kick-Ass, X: First Class, Kingsman: The Secret Service ve Layer Cake ile tanınan Matthew Vaughn’ın üstlendiği film Universal Pictures imzasını taşıyor.

- Reklam -

Argylle Fragman İzle

Argylle: “Casus Ne Kadar Büyük Olursa Yalan da O Kadar büyük Olur”

Argylle filmin konusuna dair detaylar henüz saklanıyor olsa da yapım hakkında şu ifadeler kullanılıyor:

“Casus ne kadar büyük olursa yalan da o kadar büyük olur. Matthew Vaughn’ın çarpık zihninden, keskin zekâlı, gerçekliği büken, dünyayı saran bir casus gerilimi Argylle geliyor. Bryce Dallas Howard, bir dizi çok satan casusluk romanının münzevi yazarı Elly Conway’i canlandırıyor. Elly’nin gizli ajan Argylle ve onun küresel bir casusluk şebekesini çözümleme görevini merkeze alan kurgusal kitaplarındaki olaylar, gerçek hayattaki bir casus örgütünün gizli eylemlerini yansıtmaya başlayınca evdeki sessiz akşamlar geçmişte kalıyor. Kediye alerjisi olan bir casus olan Aiden’ın (Rockwell) eşlik ettiği Elly, Elly’nin kurgusal dünyası ile gerçek dünyası arasındaki çizgi bulanıklaşmaya başladıkça katillerden bir adım önde olmak için kendisini dünya çapında bir yarışta buluyor.

Argylle Tanıtımı | İZLE

YouTube video

(Tanıtımı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yapımdan yayınlanan ilk tanıtım, bir binadan düşen gizemli bir kediyi gözler önüne seriyor.

Bununla birlikte filmdeki diğer ayrıntılar gizli tutulmaya devam ediyor. Macerada Bryan Cranston ve John Cena’nın da yer alacağı biliniyor. Öte yandan Universal Pictures’ın Cavill’ın karakteri için şimdiden büyük planları olduğu söyleniyor.

- Reklam -

Bir üçlemenin ilk bölümü olarak tasarlanan film, macerayı dünyanın farklı yerlerine taşımaya hazırlanıyor. Vaughn’ın projesi gelecek yıl beyaz perdeye çıktığında gişede başarılı olmayı başarabilirse, izleyiciler bu süper casusun yakın gelecekte geri dönmesini bekleyebilirler.

Argylle Fragmanı | İZLE

İlk tanıtımın ardından ilk fragman da ilerleyen saatlerde izleyicilerle paylaşıldı. Apple TV+ tarafından geliştirilen filmin fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube video

(Tanıtımı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Argylle Oyuncu Kadrosu ile Ses Getiriyor

Argylle oyuncu kadrosunda Henry Cavill ile birlikte yer alacak bazı isimler şu şekilde:

Bryce Dallas Howard, Sofia Boutella, Catherine O’Hara, Dua Lipa, Rob Delaney, John Cena, Bryan Cranston, Samuel L. Jackson ve Sam Rockwell.

Argylle 2024

Filmin senaryosu ise Elly Conway ve Jason Fuchs imzalarını taşıyor.
Casusluk temalı aksiyon-komedi filmi Argylle Şubat 2024’te sinemalarda vizyona girecek.

Cavill’ın yeni filmi için siz nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.
Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bu adam aşırı yakışıklı, karşısına hangi kadını koysan sönük kalıyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

büyük gize sfenksi hakkında

Gize Piramitlerinin Koruyucusu “Büyük Gize Sfenksi” Hakkında Etkileyici Gerçekler

True Detective: Night Country Dizisi Yeni Fragman

“True Detective” Geri Dönüyor: Jodie Foster’lı “Night Country” için Yeni Fragman Yayınlandı