in , , ,

Netflix, “Castlevania”nın Yapımcısıyla “Devil May Cry” Serisini Animeye Uyarlıyor: İşte İlk Tanıtım

Devil May Cry Netflix animesi olarak izleyicilerle buluşuyor. Dijital yayın platformu, bir başka oyun serisini daha ekrana taşımaya hazırlanıyor.

Devil May Cry Animesi - Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, yeni Devil May Cry animesi için resmi duyuruyu yaptı. Ünlü oyun firması Capcom’un popüler yapımı dijital platformun ekrana taşıdığı video oyunlar arasına katılıyor.

Netflix anime cephesinde birbiri ardına dikkat çeken projeler açıklamayı sürdürüyor. Bugüne dek özellikle Castlevania uyarlaması ile adından övgüyle söz ettiren akış servisi; şimdi de Devil May Cry’ı ekrana taşıyacak.

Platform ünlü oyun serisinin uyarlama haklarını 2018 yılında satın almıştı. Daha önce Castlevania’da çalışmış Adi Shankar’ın liderlik ettiği proje Studio MIR imzasını taşıyor.

- Reklam -

Yeni Devil May Cry Animesi - Netflix

Yayınlanan ilk tanıtım, Dante’ye dair ipuçları verirken karakterin kendine özgü silahları Ebony ve Ivory ile görünmeyen düşmanlarla savaştığını gözler önüne seriyor.

Netflix Duyurdu: Devil May Cry Animesi Yolda

Netflix, yeni Drop 01 etkinliği sırasında bir dizi anime yapımından tanıtımlar yayınladı. Platformun en ses getiren hamlelerinden birisi ise Devil May Cry uyarlaması oldu.

Castlevania yapımcısı Adi Shankar’ın imzasını taşıyan dizi, Capcom’un şeytani iblis avcısı Dante’yi Studio MIR’in uyarlamasıyla yepyeni bir kitleye tanıtmaya hazırlanıyor.

İlk oyunu 2001 yılında yayınlanan ünlü seri, hack and slash ve aksiyon-macera türlerindeki oyunlarıyla tanınıyor. Son olarak 2020’de Devil May Cry 5: Special Edition’ı oyuncularla buluşturan Capcom şimdi hikâyeyi yeni bir mecraya taşımayı planlıyor.

Yapımın seslendirme kadrosu ise şu an için bilinmiyor. Ancak Shankar daha önce yaptığı açıklamada Dante’nin yanı sıra iblis avcısının rakibi Vergil ile müttefiki Lady’nin de hikâyeye dahil olacağını doğrulamıştı.

- Reklam -

Devil May Cry Tanıtımı | İZLE

YouTube video

(Tanıtımı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Shankar şu açıklamayı yapmıştı:

“Netflix ve Capcom’un Devil May Cry dizisini yönetmem için beni görevlendirmelerinden onur duydum. [Yazar] Alex Larsen ve ben bu karakterleri seviyoruz. Oyunun birer hayranıyız ve kendimiz için belirlediğimiz olağanüstü yüksek çıtayı aşmaya söz veriyoruz.”

Devil May Cry Anime

Netflix daha önce Capcom ile çeşitli Resident Evil projeleri ve Mega Man filmi için işbirliği yapmıştı. Platform ayrıca Horizon Zero Dawn, Gears of War, Assassin’s Creed ve BioShock gibi geliştirme aşamasındaki projelerle video oyunlarını ekrana taşıma konusunda seri adımlar atmayı sürdürüyor.

Yeni Devil May Cry animesi hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Sırf One Piece ve DMC için bile Netflix alırım. Adamlar aşırı kaliteli yapımlar yapmaya başladılar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

True Detective: Night Country Dizisi Yeni Fragman

“True Detective” Geri Dönüyor: Jodie Foster’lı “Night Country” için Yeni Fragman Yayınlandı

Cormoran Strike 7. kitap "The Running Grave" Çıktı

J.K. Rowling İmzalı “Cormoran Strike” Serisinin 7. Kitabı “The Running Grave” Çıktı