in ,

Angelina Jolie: “Hollywood Sağlıklı Bir Yer Değil, Kamboçya’da Yaşamak İstiyorum”

Angelina Jolie, Hollywood’un sağlıksız yanlarına dikkat çekti. Yıldız oyuncu gelecek planlarından bahsederken artık özgürlüğünü kaybettiğini söyledi.

Angelina Jolie - Hollywood Kararı
- Reklam -
- Reklam -

Angelina Jolie, oyunculuk kariyerine bugün başlasaydı Hollywood’da yer almak istemeyeceğini söyledi. Amerikalı oyuncu yaşadığı zor günlerden ve gelecek planlarından bahsetti.

Sinema dünyasının en ünlü isimleri arasında yer alan Angelina Jolie, Wall Street Journal’a verdiği röportajda yaşadığı sıkıntıları dile getirdi. 48 yaşındaki oyuncu şöhretle olan mücadelesini ve herkesin gözü önünde bir yaşam sürmenin ne kadar zor olduğunu anlattı. Maleficient filminin yıldızı bununla birlikte Hollywood’da yaşamanın bazı problemlerle birlikte geldiğinden söz ederek mevcut şartları eleştirdi.

“Bugün oyuncu olmak istemezdim. Oyunculuk kariyerime ilk başladığımda bu kadar fazla kişi tarafından tanınacağımı ve bu kadar çok şey paylaşacağımı sanmıyordum.”

- Reklam -

Bununla birlikte oldukça uzun süredir insanların önünde olduğunu söyleyen Jolie “kendisi hakkında söylenebilecek her şeyin söylendiğini” de belirtiyor.

Angelina Jolie - Hollywood Kararı - Kamboçya

Oyuncu bir ailede doğup büyüyen Jolie küçük yaşlarından itibaren sinema sektörünün içinde yer almıştı. Jolie aktör babası Jon Voight ve aktris annesi Marcheline Bertrand’ın destekleriyle genç yaşlarda film projelerine katılmış ve modellik kariyerini ilerletmişti. Jolie bununla birlikte “Hollywood’dan hiçbir zaman çok fazla etkilenmediğini,” ve “çok büyük ya da fazlasıyla önemli bir yer olarak görmediğini,” söylüyor.

Angelina Jolie, Hollywood’u Sağlıklı Bulmuyor

Başarılı aktrisin sinema sektörünün en önemli yerlerinden birisi olarak kabul edilen Hollywood hakkındaki fikirleri ise oldukça dikkat çekici. Jolie ünlülük ile birlikte ciddi bir depresyonun da geldiğini belirtiyor.

“Adı sanı pek duyulmamış bir yerde büyüdüm ve dünyadaki bütün yerleri düşündüğünüzde, Hollywood kesinlikle sağlıklı bir yer değil. Kendinizi ortaya çıkaracak şeyler arıyorsunuz.”

Angelina Jolie - Hollywood

- Reklam -

Sosyal yaşantısının kalmadığını söyleyen aktris kendisini zorlayan baskının boşanma sürecinden sonra iyice arttığına dikkat çekiyor. Evinden çıktığında gazetecilerin kendisini rahatsız ettiğini ve bu sebeple farklı bir yere taşınmak istediğini dile getiriyor.

“Boşanma sürecimden sonra gelen şeyler etkili oldu. İstediğim gibi yaşama ve seyahat etme özgürlüğümü kaybettim… Gidebildiğim zaman Kamboçya’ya taşınmak istiyorum.”

Ünlü oyuncu 2001 tarihli Tomb Raider filmi için Kamboçya’ya gitmiş ve o dönem oradan bir ev satın almıştı.

Oyunculuk kariyerinde yer aldığı projeleri dikkatlice seçtiğini belirten Jolie, bu yılın başında Vogue’a verdiği röportajda uzun saatler sette olmak zorunda kalmayacağı filmlerde yer alacağını açıklamıştı.

Siz Angelina Jolie’nin görüşleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Wall Street Journal, Binge Hulu

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mısır Piramitleri Hakkında Bilgi

Mısır Piramitleri Hakkında 12 Şaşırtıcı Bilgi

The Penguin Dizi - Max 2024

Colin Farrell’ın Başrolünde Yer Aldığı “The Batman” Spin-off’u “The Penguin”den Yeni Görüntüler