in , ,

Stephen King’in İkonik Palyaçosu Pennywise Geri Dönüyor: “Welcome to Derry”den İlk Görüntüler

Welcome to Derry dizisi için ilk görüntüler geldi. Stephen King uyarlaması “IT” filminin öncesini konu alan yapım, Pennywise’ın köken hikâyesini anlatıyor.

Welcome to Derry Dizisi İlk Görüntüler - Max 2025
- Reklam -
- Reklam -

Welcome to Derry dizisinden görüntüler de içeren yeni bir tanıtım yayınlandı. Max platformunda yayınlanacak yapım, Stephen King’in ünlü katil palyaçosu Pennywise’ın bilinmeyen hikâyesini takip ediyor.

Warner Bros. Discovery çatısı altında yayın yapan dijital akış servisi Max (eski ismiyle HBO Max), gelecek iki yıla dair planlarını içeren bir önizleme videosu paylaştı. Tanıtımda House of the Dragon, True Detective: Night Country, The Sympathizer ve The Penguin gibi dizilerden kesitlere yer verildi.

Oyuncu kadrosunda Taylour Paige, Jovan Adepo, Chris Chalk ve James Remar’ın yer aldığı Welcome to Derry dizisi, Hollywood’da geçen yaz gerçekleşen grevler nedeniyle 2025’e ertelenmişti.

- Reklam -

Welcome to Derry Dizisi İlk Görüntüler - Max

Stephen King’in en popüler romanları arasında bulunan It (O) ilk olarak 1986’da yayımlanmıştı. 1990’da üç saatlik bir TV filmine uyarlanan eserde Pennywise karakteri Tim Curry tarafından ekrana taşınmıştı.

Pennywise’ın son adaptasyon serüveni ise 2017 ve 2019 yıllarında iki bölüm hâlinde vizyona giren IT filmleriyle oldu. Bill Skarsgard, Pennywise’ı canlandırılırken filmlerin yönetmenliğini Andy Muschietti üstlendi.

Welcome to Derry Dizisi İlk Görüntüler

Warner Bros., toplamda 1.1 milyar dolar gişe hasılatı eden ikilemenin ardından olası bir üçüncü film yerine maceraya Max üzerinden dizi formatında devam etme kararı aldı ve Welcome to Derry geliştirilme aşamasına alındı.

“Welcome to Derry” Dizisi Pennywise’ın Kasabadaki İlk Yıllarını Anlatacak

Stephen King’in yaratıcı olarak dahil olmayacağı Welcome to Derry projesi, önceki iki IT filmini yöneten Andy Muschietti ’ye emanet edilmiş durumda.

Dizi 1960’larda geçecek ve yavaş yavaş ilk IT filmindeki olayların yaşandığı döneme doğru ilerleyecek. Yapımda Pennywise’ın Kaybedenler Kulübü ile tanışmadan önce işlediği cinayetler konu alınacak.

- Reklam -

Welcome to Derry Dizisi 2025

Bill Skarsgård, Pennywise rolüyle diziye geri dönmeyecek. Bununla birlikte açıklanan oyuncular arasında kimin hangi karakteri canlandıracağı da bilinmiyor.

Yürütücü yapımcı koltuğundaki Jason Fuchs ve Brad Caleb Kane, yönetmen Andy Muschietti ile birlikte çalışacak.

Welcome to Derry dizisi 2025 yılı içerisinde izleyicilerle buluşacak.

YouTube video

(Önizleme Videosunu YouTube’dan izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Sizce Welcome to Derry dizisi bekleneni verebilecek mi? Yapım hakkındaki düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Epichan Epichan dedi ki:

    Sanki iptal ettikleri ile alakalı bir haber okuduğumu hatırlıyorum. Ama madem gelecek bakalım nasıl olacak.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Penguin Dizi - Max 2024

Colin Farrell’ın Başrolünde Yer Aldığı “The Batman” Spin-off’u “The Penguin”den Yeni Görüntüler

Sapkınlar - Leonardo Padura

Kübalı Yazar Leonardo Padura’nın Polisiye Romanı “Sapkınlar” Türkçe Raflarında