in , ,

Ejderhalar Geri Dönüyor: “House of the Dragon”ın 2. Sezonundan İlk Fragman

House of the Dragon 2. sezonu için ilk fragman paylaşıldı. George R.R. Martin’in kitabından uyarlanan Game of Thrones öncülü, maceralarına devam etmeye hazırlanıyor.

House of the Dragon 2. Sezonundan İlk Fragman
- Reklam -
- Reklam -

House of the Dragon 2. sezondan ilk fragman yayınlandı. George R.R. Martin’in ünlü Buz ve Ateşin Şarkısı dünyasına dayanan Game of Thrones öncülü dizi, Targaryen Hanedanı’nın hüküm sürdüğü Yedi Krallık maceralarını anlatmaya devam ediyor.

HBO, uzun bir bekleyişin ardından Brezilya’daki Comic-Con Experience (CCXP) etkinliğinde House of the Dragon’ın 2. sezonundan ilk görüntüleri HotD paneli sırasında paylaştı.

Dizinin yayınlanan ilk fragmanı, Daenerys’in Demir Taht’ı ele geçirmesinden yüzyıllar önce Targaryen hanedanlığında neler olduğunu keşfetmeye devam etmek için hayranları bir kez daha Westeros’a geri davet ediyor. İlk sezon finalindeki şok edici olayların ardından Daemon Targaryen (Matt Smith) ve Kraliçe Rhaenyra Targaryen (Emma D’Arcy) intikam için bir kez daha sahneye çıkıyor.

- Reklam -

House of the Dragon 2. Sezon İlk Fragman

Yeni sezonda Daemon’ın savaş çıkarmak için başka hangi karanlık anlaşmaları yapmaya çalışacağı belli olacak. Rhaenyra ise hâlâ babasınınki de dahil olmak üzere kendisini taht yoluna sokan bir dizi ölümle uğraşıyor. Ancak acımasız Westeros evreni Rhaenyra’nın unvanını korumak için kendi ailesine ve diğerlerine karşı çetin bir mücadele vermek zorunda kalacağının bir işareti. Ayrıca ejderhaların savaşı kendini yeni sezonda iyiden iyiye göstermeye başlayacak.

House of the Dragon 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dizinin yeni sezonu ilk sezonda olduğu gibi 10 bölümden değil, yalnızca 8 bölümden oluşacak. Dizinin yeni sorumlusu Ryan Condal bu kez ritmin çok daha ağır olacağını açıklamıştı. Böylece ilk sezonda toplam yirmi yılı bulan zaman atlayışının 2. sezonda yaşanmayacağı da anlaşılıyor.

- Reklam -

Emma D’Arcy ve Matt Smith’in yanı sıra House of the Dragon 2. sezonunda Allicent Hightower rolüyle bir kez daha Olivia Cooke, Rhaenys Targaryen rolüyle Eve Best, Lord Corlys Velarion rolüyle Steve Toussaint, Ser Criston Cole rolüyle Fabien Frankel, Aemond Targaryen rolüyle Ewan Mitchell, Aegon Targaryen rolüyle Tom Glynn-Carney, Mysaria rolüyle Sonoya Mizuno ve Sör Otto Hightower rolüyle Rhys Ifans yer alacak.

House of the Dragon 2. Sezon

House of the Dragon 2. sezon, 2024 yılının yaz aylarında izleyiciyle HBO kanalı ve MAX platformu üzerinden buluşacak.

Dizinin yeni sezonu için paylaşılan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Storyteller İncelemesi

Geleneksel Hikâyelerin Yeniden Üretimi: “Storyteller” Oyun İncelemesi

The Boys 4. Sezon İlk Fragman Yayında

Artık Daha Acımasızlar: “The Boys”un 4. Sezonundan İlk Fragman