in , ,

Artık Daha Acımasızlar: “The Boys”un 4. Sezonundan İlk Fragman

The Boys 4. sezonundan ilk fragman yayınlandı. Prime Video’nun süper kahramanlara farklı bir bakış açısı getiren dizisi çıtayı giderek yükseltiyor.

The Boys 4. Sezon İlk Fragman Yayında
- Reklam -
- Reklam -

The Boys 4. sezonu için ilk fragman geldi. Amazon’un Prime Video servisi için hazırlanan ve hayranların uzun bir süredir beklediği dizi, daha acımasız bir şekilde geri dönmeye hazırlanıyor.

Kendine özgü kara mizahı ve süper kahramanlara farklı yaklaşımıyla bol aksiyon cw kanlı sahneler için kendinizi hazırlayın. Yaklaşık bir buçuk yıl önce yayınlanan 3. sezon finalinden bu yana bitmek bilmeyen bir bekleyişte olan hayranlar için ilk bakış sağlayan fragman paylaşıldı.

Yeni sezonla ilgili paylaşılan daha önceki görüntüler Antony Starr tarafından canlandırılan Homelander ve Karl Urban tarafından canlandırılan Butcher karakterleri etrafında dönen politik savaşı işaret ediyordu. Şimdi yeni gelen fragman da hayranları sonraki bölümlerin daha derinlerine daldırıyor.

- Reklam -

The Boys 4. Sezon İlk Fragman Yayında

Görüntüler Homelander’ın grubu ile Starlight’ın destekçileri arasındaki çatışmaları ön plana çıkaran bir huzursuzluk girdabının etrafında dönüyor. Bu anlaşmazlığı kendi avantajına kullanan Homelander, kaosun ortasında kahramanca müdahale etmeye hazır görünen bir barut fıçısı durumu düzenliyor.

Yedi’nin içindeki güç mücadelesinin ortasında ekibe yeni katılan Rahibe Sage (Susan Heyward) ve Firecracker’ın (Valorie Curry) imrenilen pozisyon için kıyasıya yarışı da görüntülerde yerini alıyor. Dahası Jeffrey Dean Morgan’ın karakterinin, The Boys’un ahlaki açıdan belirsiz evreninde izleyicilerin bağlılıkları sorgulamasına neden olan bir dinamik olan Butcher ile belirsiz bir yoldaşlığa girdiğini gösteriyor.

Yayınlanan ilk fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Boys 4. Sezon İlk Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

The Boys olarak bilinen çekirdek ekip – Hughie (Jack Quaid), Mother’s Milk (Laz Alonso), Kimiko (Karen Fukuhara), Frenchie (Tomer Capone) ve en yeni üye Starlight (Erin Moriarty) – daha fazla kargaşa için geri dönüyor. Bu kanunsuzlara karşı Vought Süperleri Homelander, The Deep (Chace Crawford) ve A-Train (Jessie T. Usher) ile Vought’un telaşlı CEO’su Ashley Barrett (Colby Minifie) ve Kongre Üyesi Victoria Neuman (Claudie Doumit) gibi tanıdık yüzler de yer alıyor. Özellikle, uzun süredir kayıp olan Hugh Campbell Sr. (Simon Pegg) 4. Sezonda yeniden ortaya çıkıyor ve ona yabancılaştığı karısını canlandıran Rosemarie DeWitt eşlik ediyor.

Dizi aynı evrende iç içe geçen hikâyeler vaat eden Gen V ile genişlemiş olsa da, 4. sezon üzerindeki etkisinin boyutu belirsizliğini koruyor. Gen V’nin sonucunun The Boys’un yeni bölümüne zemin hazırladığının doğrulanmasına rağmen, karakterler arasındaki geçişin derecesi gizemini koruyor.

The Boys 4. Sezon Jeffrey Dean Morgan

The Boys 4. sezon için henüz bir yayın tarihi verilmemiş olsa da 2024 yılı içerisinde geleceği bu fragmanla birlikte kesinleşmiş oldu.

The Boys 4. sezonundan sizlerin beklentileri neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

House of the Dragon 2. Sezonundan İlk Fragman

Ejderhalar Geri Dönüyor: “House of the Dragon”ın 2. Sezonundan İlk Fragman

Fallout Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı

“Fallout” Dizisinden Uzun Süredir Beklenen İlk Fragman Yayınlandı