in

The Walking Dead Yıldızı Jeffrey Dean Morgan, The Boys’un 4. Sezon Kadrosuna Katıldı

Jeffrey Dean Morgan, The Boys 4. sezon kadrosuna dahil oldu. The Walking Dead yıldızının Amazon dizisi ile süper kahraman dünyasına geri dönüyor.

Jeffrey Dean Morgan the boys 4. sezon
- Reklam -
- Reklam -

The Walking Dead yıldızı Jeffrey Dean Morgan, The Boys 4. sezon kadrosuna katıldı. Süper kahramanlara farklı bir bakış açısı getiren Amazon Prime Video dizisi, macerasına yıldız isimlerle devam ediyor.

Prime Video’nun süper kahraman temalı dizisinin kadrosu Jeffrey Dean Morgan’ın katılmasıyla genişlemeye devam ediyor. Garth Ennis ve Darick Robertson’un aynı adlı çizgi romanına dayanan ve Supernatural’ın yaratıcısı Eric Kripke’nin yönettiği yapım, süper kahramanların var olduğu ve birçoğunun Vought International adlı holdinge bağlı çalıştığı bir dünyada geçiyor. Yapım, Vought ve süper kahramanların yozlaşmışlığını ortaya çıkarmaya çalışan ve eski SAS çalışanı Billy Butcher tarafından yönetilen The Boys adlı gizli bir grubu merkeze alıyor.

Seride Billy Butcher rolüyle yer alan Karl Urban’a Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Chace Crawford, Laz Alonso, Tomer Capone, Karen Fukuhara ve Nathan Mitchell gibi isimler eşlik ediyor.

- Reklam -

Jeffrey Dean Morgan The Boys 4. Sezon

Yeni sezon için çekimlerin geçen günlerde başladı. The Boys resmi Twitter hesabı da, çekimlerin başlamasından çok kısa bir süre sonra Jeffrey D. Morgan’ın dizi kadrosuna katıldığını duyurdu. Ancak karakter detayları henüz açıklanmadı.

Jeffrey Dean Morgan, The Boys 4. Sezonda Tek Knight’ı Canlandırabilir

The Walking Dead’de Negan ve Supernatural’da John Winchester karakterlerini canlandıran Morgan, daha önce serinin 3. sezonuna katılmak için görüşmelerde bulunuyordu. Ancak Negan ve Lauren Cohan’in Maggie’sine odaklanan TWD spin-off serisi üzerindeki çalışma programı buna izin vermemişti.  Her şeye rağmen, mayıs ayında oyuncunun yeni sezonda bir rol alması için çabaların sürdüğü ortaya çıkmıştı. Sonunda beklenen oldu ve resmi olarak kadroya dahil oldu. Hangi karakteri canlandıracağı kesin olmamakla birlikte, söylentiler Tek Knight adlı süper kahraman yönünde.

Morgan’ın daha önce Supernatural’da beraber çalıştığı Dean Winchester rolünün sahibi Jensen Ackles da 3. sezonda The Boys’un kadrosuna dahil olmuştu.

- Reklam -

Jeffrey Dean Morgan ve Jensen Ackles the boys 4. sezon Supernatural

TWD serisiyle olan programı göz önüne alındığında, Morgan’ın seride yinelenen bir karakteri canlandıracak olması anlaşılır bir durum. Jeffrey Dean Morgan daha önce Watchmen’de “Komedyen” karakteriyle süper kahraman dünyasına adım atmış olsa da The Boys’ta nasıl bir karakter canlandıracağını izlemek ilginç bir deneyim sunacak.

Jeffrey Dean Morgan’ın The Boys 4. sezon kadrosuna katılması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

M. Yusuf Kaba

2002 yılında İstanbul'da doğdum. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenim hayatıma devam ediyorum. İlgi alanlarım arasında kitaplar, animasyon yapımları ve oyunlar yer alıyor. Aynı zamanda amatör olarak fotoğrafçılıkla uğraşıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ölümlünün Yaşam Fragmanları - Asil Çam

Asil Çam’dan Gerçekçi Öyküler: “Ölümlünün Yaşam Fragmanları”

house of the dragon 2 sezon onay resmi

Yeni Game of Thrones Dizisi “House of the Dragon” İlk Bölümün Ardından 2. Sezon Onayını Aldı