in ,

Yeni “The Boys” Dizisi “Gen V” Şimdiden 2. Sezon Onayı Aldı

“Gen V” 2. sezon için Amazon Prime Video’dan yeşil ışık yandı. “The Boys” evreninde geçen spin-off dizisi macerasına devam edecek.

Gen V 2. Sezon Amazon Prime Video
- Reklam -
- Reklam -

Gen V 2. sezon onayı henüz ilk sezon sona ermeden çıktı. Prime Video, The Boys spin-off’una duyduğu güveni hızlı bir şekilde gösterdi.

Evan Goldberg, Eric Kripke ve Craig Rosenberg üçlüsünün yaratıcı koltuğunu paylaştığı Gen V dizisi 28 Eylül tarihinde yayına başladı. Henüz ilk sezon başlamadan önce 2. sezona dair çalışmaların yürütüldüğü yapım, bugün yayınlanan 6. bölüm Jumanji öncesinde resmi onayı aldı.

İzleyicilerin The Boys dizisinden aşina olduğu Vought International tarafından kurulan Godolkin Üniversitesi’’nde geçen Gen V, yeni nesil süper kahramanların hikâyesini ele alıyor.

- Reklam -

Dizinin oyuncu kadrosunda Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann ve Shelley Conn yer alıyor. Ayrıca The Boys’tan Jensen Ackles da yapımdaki isimler arasında bulunuyor.

Gen V 2. Sezon Onayı Finalden 3 Hafta Önce Geldi

Prime Video, 1. Sezon finalinden üç hafta önce, The Boys’un spin-off dizisinin 2. sezon için yenilendiğini duyurdu.

Bu duyuruyla birlikte Marie Moreau’nun (Jaz Sinclair) ikinci yılı için Goldolkin Üniversitesi’ne geri döneceği ve izleyicilere bir doz daha dram, korku, vahşet, tuhaflık ve The Boys hayranlarının yakından bildiği diğer acayipliklerle karşılaşacağı kesinleşmiş oldu.

Gen V 2. Sezon Amazon Prime Video Dizi

Gen V, çizgi roman uyarlaması The Boys’u popüler kılan tüm unsurları koruduğu için hayranları tarafından takdirle karşılanmıştı.

Bununla birlikterken gelen resmi onayın aynı evreni paylaşan başka spin-off’ların da önünü açabileceği ifade ediliyor.

Amazon MGM Studios Televizyon Müdürü Vernon Sanders yaptığı resmi açıklamada yapımın 130’dan fazla ülkede 1 numaralı Prime Video dizisi olduğunu ve ekibin yeni sezonla geri dönmekten heyecan duyduğunu açıkladı.

- Reklam -

Showrunner Michele Fazekas ve baş yapımcısı Eric Kripke de kutlamalara katılarken Gen V 2. sezon hazırlıklarının şimdiden tüm hızıyla devam ettiğini kaydettiler:

“Bu dizinin 2. sezonunu çekmekten daha mutlu olamazdık. Bunlar severek geliştirdiğimiz karakterler ve hikâyeler. İnsanların da aynı şeyi hissettiğini bilmek bizi heyecanlandırıyor! Senaristler şimdiden yeni sezon üzerinde çalışmaya başladılar. İkinci yıl, diziden beklediğiniz tüm sürprizler, samimiyet, hiciv ve patlayan cinsel organlar eşliğinde çılgın bir şekilde geçecek.”

Gen V 2. Sezon Amazon Prime Video - The Boys

Dizinin yeni sezon onayını almasıyla birlikte hayranlar Gen V ve The Boys arasında daha büyük bağlantılar görmeyi bekliyorlar. Çünkü her iki dünya da asıl mücadele gittikçe yaklaşıyor.

Gen V’nin ilk sezonu 3 Kasım’da tamamlanacak. Gelecek sezon için ise henüz bir yapım takvimi belirlenmedi. The Boys 4. sezon için ise 2024’ün ilk ayları işaret ediliyor.

Erken gelen 2. sezon onayı hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kerberos'un Mezarı

İtalya’da Bulunan Mitolojik Fresklerle Süslü “Kerberos’un Mezarı” Hakkında Bilinen Tüm Detaylar

Skull Island: Rise of Kong - 2023 En Kötü Oyun

2023’ün En Kötü Oyunu Olabilir: “Skull Island: Rise of Kong” Sosyal Medyada Dalga Konusu Oldu