in ,

2023’ün En Kötü Oyunu Olabilir: “Skull Island: Rise of Kong” Sosyal Medyada Dalga Konusu Oldu

Skull Island: Rise of Kong oyuncularla buluştu. Yeni King Kong oyununu deneyenler, yapımın grafikleri ve oynanışı nedeniyle şaşkına döndü.

Skull Island: Rise of Kong - 2023 En Kötü Oyun
- Reklam -
- Reklam -

Skull Island: Rise of Kong yayınlandığı gibi sosyal medyada viral olmayı başardı. Ancak oyunun gündeme geliş şekli, yapımcıları pek de mutlu etmeyecek türden.

17 Ekim 2023 tarihinde 39,99 dolarlık etiket fiyatıyla çıkış yapan Skull Island: Rise of Kong, aksiyon ve macera temalı bir King Kong oyunu.

Yapım oyuncularla buluştuğu gibi “2023’ün en kötü oyunları” listesine adını üst sıralardan yazdırırken akıllara bu yıl çıkış yapan bir başka tartışmalı iş olan The Lord of the Rings: Gollum’u getirdi. Gollum’un yapımcısı lansman sonrası oyunculardan özür dilemiş ve ilerleyen aylarda oyun yapımcılığından çekilme kararı almıştı.

- Reklam -

Skull Island: Rise of Kong - 2023 En Kötü Oyun - Gollum

G.I. Joe: Operation Blackout ve Headsnatchers ile tanınan Şilili oyun stüdyosu IguanaBee imzasıyla geliştirilen Skull Island: Rise of Kong’un Gollum oyunuyla benzer bir akıbeti paylaşıp paylaşmayacağı ise merakla bekleniyor.

Yayıncılığını DeVito ArtWorks çatısı altındaki GameMill’in üstlendiği yapım Metacritic’te 3.4/100 puan ortalamasına sahip.

“Skull Island: Rise of Kong” Oyunu Sosyal Medyada Viral Oldu

King Kong’un Monsterverse filmlerindeki rolü nedeniyle son yıllarda karakterin popülaritesi yeniden canlandı. 2021’deki Godzilla v Kong filmi ikonik canavarları tekrar bir araya getirdi.

Bununla birlikte, 80’lerde bir dizi oyuna sahip olmasına ve Godzilla ile birlikte Call of Duty: Warzone gibi oyunlarda görünmesine rağmen, Ubisoft’un 2005’teki film bağlantılı Peter Jackson’s King Kong: The Official Game of the Movie ve gameboy oyunu Kong: The 8th Wonder of the World’den bu yana bağımsız bir King Kong oyunu geliştirilmemişti.

Skull Island: Rise of Kong

Üçüncü şahıs aksiyon-macera oyunu, ailesi Saurian Gaw tarafından öldürülen King Kong’un çıktığı intikam yolculuğunu konu alıyor.

Yapımın piyasaya sürülmesinden bir gün önce X’te (eski adıyla) paylaşılan bazı klipler, oyunun durumuna dair kullanıcılara bazı fikirler edinme şansı tanıdı.

RickDaSquirrel adlı bir kullanıcı oyunun “tam bir aldatmaca” olduğunu belirtirken insanları bu oyunu satın almamaya davet etti ve üç nesil öncesine aitmiş gibi görünen bir ara sahneyi paylaştı.

“Tam Bir Aldatmaca”

Gelen yeni yorumlar tuhaf ara sahnelerin yanı sıra, oyunun performans sorunlarını, akıl almaz derecede tekrarlayan tek tuşa basma dövüş mekaniğini ve bozuk hareketlerle dolu aksiyonlarını gözler önüne serdi.

Birbiri ardına paylaşılan görüntüler sosyal medyada milyonlarca kullanıcıya ulaştı.

Skull Island: Rise of Kong hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gen V 2. Sezon Amazon Prime Video

Yeni “The Boys” Dizisi “Gen V” Şimdiden 2. Sezon Onayı Aldı

Burt Young - Rocky Paulie - Ölüm Haberi

“Rocky” Serisindeki Paulie Rolüyle Akıllara Kazınan Burt Young 83 Yaşında Hayatını Kaybetti