in ,

Amazon, “The Boys” Dizi Evrenini Yeni Spin-off’lar ile Genişletme Fikrine Açık

The Boys dizi evreni genişlemeye devam edebilir. “Gen V” sonrası Amazon yeni spin-off’larla izleyicilerin karşısına çıkma fikrini değerlendiriyor.

The Boys Dizi Evreni Yeni Spin-off
- Reklam -
- Reklam -

The Boys dizi evreni hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Dizinin başyazarı Eric Kripke’nin daha fazlası için çalışmaları sürdürdüğü ortaya çıktı.

Garth Ennis ve Darick Robertson ikilisi tarafından 2006 yılında okurlarla buluşturulan The Boys çizgi romanı, 2019’da Amazon’un Prime Video servisi tarafından ekrana taşındı. Süper kahraman temasına getirdiği karanlık yorumla öne çıkan dizi şu sıralar 4. sezon için gün sayıyor.

Bununla birlikte 2022 yılında Diabolical adlı bir animasyon dizisi ile The Boys’un ekran yolculuğu dallanıp budaklanmaya başlamıştı. 2023 sonbaharı ise genç süper kahramanların eğitim gördüğü Godolkin Üniversitesi’nde yaşananları konu alan Gen V’yi karşılamaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Gen V Dizisi Fragman - The Boys

Bununla birlikte hayranlar The Boys evreninde geçecek başka bir spin-off olup olmayacağını merak ediyordu. Amazon ve MGM Studios’un televizyondan sorumlu başkanı Vernon Sanders, Entertainment Weekly’ye verdiği yeni bir röportajda başka yan diziler için herhangi bir plan olup olmadığı hakkında konuştu.

The Boys Dizi Evreni Genişleme Potansiyeline Sahip

Vernon Sanders dizi evreninin geleceği hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Şunu söyleyebilirim: Eric Kripke’nin yıllardır tüm bunların nereye varacağına dair bir vizyonu var. Bundan sonra ne olacağı konusunda sürekli görüşme hâlindeyiz. Dolayısıyla Eric’e inandığımızı söylemenin ötesinde, bu konuda konuşmak için muhtemelen erken. Eric hikâyeyi devam ettirmekle ilgilenirse bunun ne olduğu konusunda onunla gerçekten çalışmak için sıraya giren ilk biz olacağız. Ancak şu anda Gen V’ye ve The Boys’un hayranları şaşkına çevireceğini düşündüğüm muhteşem 4. sezonuna odaklanmış durumdayız.”

The Boys Dizi Evreni Yeni Spin-off Yapımları

Sanders umut vadeden sözlerine şöyle devam etti:

- Reklam -

“Bence Seth, Evan ve Eric bu konuyla gerçekten ilgileniyorlar. Muhtemelen fazla ifşa etmemek için dikkatli olmak isteyen bizlerdik. Dolayısıyla Gen V’ye karar verdiğimizde bunun bir sonraki projemiz olmasını istedik. Bunu yayınladıktan ve herkesin buna nasıl tepki verdiğini görme şansı bulduktan sonra, daha fazlası hakkında konuşmaya başlayabiliriz.”

Marvel imzalı X-Men çizgi romanlarının bir tür parodisi olan Gen V’nin yaratıcı koltuğunu Eric Kripke, Evan Goldberg ve Craig Rosenberg paylaşıyor. Dizi, The Boys’tan tanıdık isimleri de konuk etmeye hazırlanıyor.

Gen V Fragman - The Boys Prime Video

İlk sezonu toplamda 8 bölümden oluşan Gen V dizisi, 29 Eylül 2023 tarihinde Prime Video’da yayına girecek.

Siz The Boys dizi evreninin geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

80. Venedik Film Festivali Ödülleri Kazananlar

80. Venedik Film Festivali’nde Ödüller Sahiplerini Buldu

Chuck Palahniuk - Fight Club Final Sahnesi Yorum

“Fight Club”ın Yazarı Chuck Palahniuk, Kitabın Film Uyarlamasında En Çok Rahatsız Olduğu Detayı Açıkladı