in ,

The Boys’un Yeni Animasyon Dizisi “Diabolical” Karl Urban Tarafından Duyuruldu

The Boys animasyon dizisi Diabolical geliyor. Karl Urban, The Boys’un evreninde geçen yeni maceranın 2022’nin başlarında Amazon Prime’da olacağını açıkladı.

The Boys Diabolical
- Reklam -
- Reklam -

The Boys evreninde geçen yeni animasyon dizisi Diabolical, Karl Urban tarafından duyuruldu. Amazon Prime’a 2022’nin başlarında gelecek olan macera, sevilen dizinin evreninde geçecek ve çarpık dünyaya benzersiz bir yaklaşım sergileyecek.

Garth Ennis ve Darick Robertson tarafından yaratılan aynı isimli çizgi romandan uyarlanan süper kahraman dizisi, 2019 yılında macerasına başladığı günden bu yana artan bir ilgiyle takip ediliyor. Süper kahraman maceralarına farklı bir bakış açısı sergileyen yapım, yozlaşmış ve ahlaksız süper kahramanların da var olabileceği oldukça kanlı bir dünyayı gözler önüne seriyor. Popülerliğinin yanı sıra eleştirmenlerden de olumlu yorumlar alan dizinin 2. sezonu geçen yılın ekim ayında çıkmıştı.

The Boys’un 2. sezonu, bir dizi gizemle son bulmuştu. Stormfront (Aya Cash), Vought’un kurucu ortağının onlarca yıllık dul eşi olarak ortaya çıktıktan sonra, Homelander’ın oğluyla bir çatışmada yok edildi. Daha da beklenmedik bir gelişme ise görünüşte dürüst kongre üyesi olan Victoria Neuman’ın (Claudia Doumit) politikacıları ve diğer yüksek rütbeli kişileri hedef alan kafa patlatan suikastın arkasındaki kişi olduğu ortaya çıktı. Hayranlar şimdilik her şeyin nasıl gelişeceğini görmek için çekimleri tamamlanan The Boys 3. sezonunu bekliyorlar.

- Reklam -

Hayranlar, henüz çıkış tarihi açıklanmayan 3. sezonu beklerken, The Boys dünyasında geçen daha fazla hikâye görmeye hazırlanabilirler. Başrolü Karl Urban, Brezilya Comic-Con’da dizi evreninde geçen animasyonlu bir antoloji olan Diabolical’ın 2022’nin başlarında çıkacağını duyurdu. Toplamda 8 bölümden oluşacak olan yapım, “lezzetli bir şekilde benzersiz ve çarpık” hikâyeler anlatmayı vaat ediyor. Hemen aşağıdan Karl Urban’ın yaptığı duyuruyu izleyebilirsiniz.

The Boys Diabolical Duyuru Fragmanı | İZLE

YouTube video

Diabolical, yapımcı Eric Kripke, Seth Rogen ve Evan Goldberg’in ünlü arkadaşları tarafından hazırlandı. Bu ünlü arkadaşlar arasında Goldberg ve Rogen ile birlikte Awkwafina, Garth Ennis, Eliot ve Ilana Glazer, Simon Racioppa, Justin Roiland, Ben Bayouth, Andy Samberg ve Aisha Tyler yer alıyor.

Dizi evrenindeki anlatılmamış hikâyeleri hayranlarla buluşturmaya hazırlanan ekibin başında bulunan Eric Kripke yeni animasyon antolojisi ile ilgili şunları söyledi:

- Reklam -

“Diabolical’ın sekiz bölümünü bitirmek üzereyiz. Bazı inanılmaz yaratıcıları bir araya topladık ve onlara tek bir kural verdik… Şaka yapıyorum, kural yok. Bütün kapıları havaya uçurdular.”

Geçen yılın eylül ayında Prime Video tarafından sipariş edilen ve Vought tarafından yönetilen tek süper kahraman üniversitesi üzerine hazırlanan yeni yan dizi ile birlikte bu antoloji The Boys’un ikinci ekran ürünü olacak.

The Boys’un farklı yan yapımlarla genişlemesi konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Dizinin yeni sezonundan neler bekliyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Charlie Cox Daredevil Marvel

Charlie Cox, Daredevil Rolüne Resmen Geri Dönüyor: Kevin Feige Doğruladı

Sözleşme - Belma Fırat

Sözleşme: Belma Fırat’tan Toplumsal Adalet Meselesine Değinen Bir İlk Roman