in , ,

Martin Scorsese İmzalı Tarihi Drama “Killers of the Flower Moon”dan Yeni Fragman

Killers of the Flower Moon filmi için yeni bir fragman yayınlandı. Martin Scorsese’nin gerçek bir trajediden ilham alan yeni yapımı ufukta gözüktü.

Killers of the Flower Moon
- Reklam -
- Reklam -

Killers of the Flower Moon filminden yeni bir fragman paylaşıldı. Martin Scorsese imzalı yapım kadrosunda Leonardo DiCaprio, Robert De Niro ve Lily Gladstone gibi isimlere ev sahipliği yapıyor.

Gerçek bir hikâyeden uyarlanan Killers of the Flower Moon filmi, kendilerine ait olmayan topraklar üzerinde hak iddia eden bir grubun yıkıcı sonuçlarla karşılaşmasını takip ediyor.

Leonardo DiCaprio ile Martin Scorsese’yi yeniden bir araya getiren film, gelecek yılın ödül sezonu için en güçlü adaylar arasında gösteriliyor.

- Reklam -

Apple Films’in yapımcılığını üstlendiği ve sinema salonları için gün sayan Killers of the Flower Moon prömiyerini 76. Cannes Film Festivali’nde gerçekleştirmişti. Eleştirmenlerin “sinemayı ayakta tutan” filmlerden biri olduğu öne sürdüğü yapım, Amerikalı gazeteci David Grann’in 2017 tarihli Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI kitabını beyaz perdeye taşıyor. Eser Türkçeye Dolunay Katilleri: Osage Cinayetleri ve FBI’ın Doğuşu adıyla Uğur Gülsün tarafından tercüme edilmişti.

Killers of the Flower Moon Filminden Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yapımdan yayınlanan yeni fragman Leonardo DiCaprio tarafından canlandırılan Ernest Burkhart’ın hikâyedeki iki karşıt güç arasında sıkışıp kalması nedeniyle yaşadığı duygusal yolculuğa odaklanıyor.

Killers of the Flower Moon Filminin Konusu Ne Hakkında?

Gerçek olaylara dayanan Killers of the Flower Moon filmi, Osage topluluğu içinde yaşanan gizemli cinayetler ve ABD’nin Federal Soruşturma Bürosu’nu (FBI) kurma süreci konu ediliyor.

Ernest Burkhart’ın amcası William Hale (Robert De Niro), Osage topluluğunun topraklarına sızarak onlardan kaynak çalmaya çalışmaktadır. Hale, grubunun bölgede hoş karşılandığından emin olmak için gerçek niyetini sezdirmeden önce ekibinin ve topluluğun birlikte yaşamaya başlamasını tasarlar. Ancak bölgede gizemli bir şekilde cinayetlerin işlenmeye başlaması her şeyi karmaşıklaşacaktır.

Killers of the Flower Moon Filmi - Martin Scorsese Yeni Fragman - De Niro

Bahsi geçen cinayetlerin kökenine inmek için yürütülen soruşturma, Federal Soruşturma Bürosu’nun kurulmasına yol açacak. Scorsese ise yeni yapımında bu büyük trajedinin duygusal yönünü keşfetmeyi hedefliyor

- Reklam -

Killers of the Flower Moon Oyuncu Kadrosu

Filmin oyuncu kadrosunda DiCaprio ve De Niro’nun yanı sıra Lily Gladstone, Brendan Fraser, Jesse Plemons, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, Janae Collins ve Jillian Dion gibi isimler yer alıyor.

De Niro ve DiCaprio ikilisi daha önce 1993 tarihli This Boy’s Life ve 1996 tarihli Marvin’s Room filmlerinde birlikte oynamışlardı.

Killers of the Flower Moon Yeni Fragman - Martin Scorsese

Öte yandan DiCaprio kariyeri boyunca Scorsese ile birçok defa çalışma fırsatı buldu. İkilinin en önemli işbirliklerinden bazıları ise The Wolf of Wall Street ve The Aviator oldu.

Killers of the Flower Moon Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Dünya prömiyerini 20 Mayıs 2023’te Cannes Film Festivali’nde yapan Killers of the Flower Moon filmi, Türkiye’de 20 Ekim 2023 tarihinde vizyona girecek.

Sizin filmine dair beklentileriniz nasıl? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından daha fazla haber için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Polonya Sakson Sarayı - Gizli Tünel

Polonya’daki Sakson Sarayı Kalıntılarındaki Kazılarda Yıllardır Saklı Kalmış Gizli Bir Tünel Ortaya Çıkarıldı

Buffy the Vampire Slayer Sesli Dizi Slayers A Buffyverse Story

“Buffy the Vampire Slayer” Orijinal Kadrodan Önemli İsimlerle Birlikte ‘Sesli Dizi’ Formatında Geri Dönüyor