in ,

“Buffy the Vampire Slayer” Orijinal Kadrodan Önemli İsimlerle Birlikte ‘Sesli Dizi’ Formatında Geri Dönüyor

Buffy the Vampire Slayer sesli dizi formatında geri dönmeye hazırlanıyor. Ana maceranın 20 yıl sonrasında geçecek yapımın başrolü James Marsters olacak.

Buffy the Vampire Slayer Sesli Dizi Slayers A Buffyverse Story
- Reklam -
- Reklam -

Buffy the Vampire Slayer sesli dizi olarak hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Slayers: A Buffyverse Story adını taşıyan dizi, Spike karakterinin yeni hikâyelerine odaklanacak.

James Marsters’ın ikonik rolü Spike için mikrofon başına geçeceği sesli dizi, Buffy the Vampire Slayer’daki olayların 20 yıl sonrasında geçiyor. Yapım, gizli bir görevde olan Spike’ın paralel bir gerçeklikten gelen Cordelia Chase’in Drusilla ile başa çıkmak için kendisinden yardım istemesiyle başlıyor.

Entertainment Weekly’nin haberine göre yeni bir Buffy the Vampire Slayer spin-off’u geliyor. Yapıma dönen oyuncular arasında James Marsters ile birlikte Charisma Carpenter, Anthony Head, Juliet Landau, Emma Caulfield Ford, Amber Benson, James Charles Leary ve Danny Strong yer alıyor.

- Reklam -

Slayers: A Buffyverse Story

Buffy the Vampire Slayer Sesli Dizisi “Slayers: A Buffyverse Story” Geliyor

Buffy Summers’ın macerası TV’de sonlansa da hikâye uzun yıllar çizgi roman cephesinde yoluna devam etmişti. Yeni sesli dizi ise orijinal yapımın final bölümü Choson’da olanlardan 20 yıl sonrasında başlıyor.

Dinleyiciler, ilk defa dizinin 2. sezonunda tanıştıkları Spike karakterini Los Angelas’ın acımasız sokaklarında gizli bir görevdeyken dinleme fırsatı bulacak.

Buffy Summers’ın (Sarah Michelle Gellar) dahil olmayacağı proje; Spike, Cordelia ve Drusilla özelindeki olaylarla gelişecek.

Yapımdaki diğer karakterler henüz açıklanmamış olsa da, oyuncu kadrosunun geri kalanının orijinal rollerine geri döneceği tahmin ediliyor. Bu da Head’in muhtemelen Cordelia’nın gözcüsü olan Giles, Caulfield’ın intikam iblisi Anya, Benson’ın cadı Tara, Leary’nin kedi yiyen iblis Clem ve Strong’un da Jonathan olarak dinleyicilerle buluşacağı anlamına geliyor.

- Reklam -

Slayers: A Buffyverse Story - Buffy the Vampire Slayer Sesli Dizi

James Marsters, Buffyverse’e dönüş hakkında verdiği demeçte şöyle konuştu:

“Dinleyicileri korku, tutku ve yaramazlıklarla dolu tanıdık ama beklenmedik bir yolculuğa çıkarırken, Buffy evrenindeki bu yeni bölüm için sevgili arkadaşlarımla birlikte geri döndüğüm için çok mutluyum. Eski ve yeni hayranların, vampir avcılığının sevilen dünyasını daha önce hiç olmadığı gibi, sürükleyici sesli hikâye formatında hayata geçirerek deneyimleyecekleri için heyecanlıyım.”

Slayers: A Buffyverse Story sesli dizisi 12 Ekim 2023 tarihinde yayınlanacak.

Siz sesli dizi formatında da olsa Buffyverse’e dönme fikrini nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Killers of the Flower Moon

Martin Scorsese İmzalı Tarihi Drama “Killers of the Flower Moon”dan Yeni Fragman

2023 Vedat Türkali Edebiyat Ödülleri Kısa Listeler

2023 Vedat Türkali Edebiyat Ödülleri’nde Kısa Listeler Açıklandı