in

Michael Keaton’ın da Yer Aldığı “Batgirl” Filmi Rafa Kalktı: 90 Milyon Dolarlık Ölü Yatırım

Batgirl filmi tamamen rafa kaldırıldı. Çekimleri çoktan tamamlanmış olan ve başrollerinde Leslie Grace, Michael Keaton ve Brendan Fraser’ın yer aldığı yapım için 90 milyon dolar harcanmıştı.

batgirl filmi iptal edildi
- Reklam -
- Reklam -

Batgirl filmi iptal oldu. Başrollerinde Leslie Grace, Michael Keaton, Brendan Fraser ve J.K. Simmons gibi isimlerin yer aldığı yapımın çekimleri uzun süre önce tamamlanmıştı. İlk olarak HBO Max için hazırlanan, sonrasında doğrudan sinemalara geleceği söylenen film tamamen rafa kaldırıldı. Yapım için şimdiye kadar 90 milyon dolardan fazla para harcandığı belirtiliyor.

Bad Boys for Life ile tanınan Adil El Arbi ve Bilall Fallah’ın yönettiği Batgirl’ün başrolünde Leslie Grace yer alıyordu. Michael Keaton ayrıca Bruce Wayne/Batman rolünü yeniden canlandırdı ve Brendan Fraser Firefly olarak kadroya katılmıştı. J.K. Simmons ise ilk kez Zack Snyder’ın Justice League’inde oynadığı Komiser Gordon rolüne bu filmle geri dönmüştü.

Başlangıçta Batgirl orijinal bir DC Sinematik Evreni filmi olarak HBO Max’te çıkış yapacaktı ve 2022’nin sonlarında gelmesi bekleniyordu. Ancak stüdyo Discovery ile birleştiği için bir dizi DC film ve dizisine yeni bir yön verildi. Birçok The CW dizisinin iptalinin yanı sıra planlanmış bir Wonder Twins filmi de senaryo yüzü göremeden tozlu raflara kaldırıldı. Batgirl ise çekimlerini bu yılın başlarında tamamlamıştı ve hatta geçen nisan ayında çıkan bir habere göre dijitalden önce sinema salonlarına gelecekti. Ancak görünüşe göre bu iş Warner Bros. Discovery’nin umduğu kadar iyi sonuçlanmadı.

- Reklam -

İptal Edilen Batgirl Filmi Comic-Con Panelinde de Yer Almamıştı

batgirl batman michael keaton

The Wrap’in haberine göre, WB Discovery’deki test gösterimlerinde oldukça zayıf olması ve beklenen performansı sergileyememesi nedeniyle Batgirl’ün tamamen rafa kaldırıldığı belirtildi. Warner Bros.’un Discovery ile birleşmesi, yeniden çekimler ve projeye daha fazla para harcanmasına rağmen, film yine de istedikleri gibi olmadı. Bu nedenle senaryoda değişiklik yapılıp tekrar çekimler yerine filmi tamamen rafa kaldırdılar. Yeni yönetim DC başlıklı yapımlara daha çok önem veriliyor ve büyük bir iş gözüyle bakılıyor. Görünüşe göre Batgirl bu kategoriye uymuyor. Haberde stüdyonun hâlâ film yapımcıları ve Leslie Grace ile görüştüğü ve onlarla tekrar çalışmanın bir yolunu aradıkları da bildirildi.

- Reklam -

Bu yılki San Diego Comic-Con etkinlikleri esnasında DC panelinde Batgirl’den hiçbir şekilde bahsedilmemesi, meraklı hayranların kafalarında soru işareti yaratmıştı. Son haberle birlikte bu durumun nedeni de ortaya çıkmış oldu. Şimdiye kadar 90 ile 100 milyon dolar arasında bir tutarın harcandığı belirtilen filmin ileride bir şekilde HBO Max’te yer alıp almayacağı ise muamma.

Batgirl’ün bu aşamada rafa kaldırılıyor olması hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce bu doğru bir karar mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Wrap

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mickey7 bilimkurgu filmi

Robert Pattinson’lı Yeni Bong Joon-Ho Filmi “Mickey7”ın Çekimleri Başladı

2. yüzyılın en iyi 10 fantastik romanı

The Guardian’a Göre 21. Yüzyılın En İyi 10 Fantastik Romanı: İşte Gerçekliğin Sınırlarına Meydan Okuyan Eserler