in

Robert Pattinson’lı Yeni Bong Joon-Ho Filmi “Mickey7”ın Çekimleri Başladı

Mickey7 çekimleri başladı. Oscar ödüllü yönetmen Bong Joon-Ho’nun yeni bilimkurgu filminin başrolünde Robert Pattinson, Toni Collette ve Mark Ruffalo gibi isimler yer alıyor.

Mickey7 bilimkurgu filmi
- Reklam -
- Reklam -

Mickey7 filmi çekimleri başladı. Oscar ödüllü yönetmen Bong Joon-Ho tarafından yönetilen bilimkurgu türündeki yeni maceranın başrollerinde Robert Pattinson, Toni Collette ve Mark Ruffalo gibi isimler bulunuyor.

Son olarak 2019 yılında Parasite filmiyle izleyicilerin karşısına çıkan ve bu filmle de Oscar kazanan ünlü yönetmen Bong Joon-Ho, yeni filmi için kamera arkasına geçti. KFTV’nin haberine göre Bong Joon-Ho’nun en yeni bilimkurgu filmi için İngiltere’de çekimler resmen başladı. Edward Ashton’ın Şubat 2022’de yayımlanan aynı adlı romanından uyarlanan filmde Robert Pattinson da başrolde olacak.

Filmde Pattinson’ın yanı sıra, Hereditary’daki rolüyle tanınan Toni Collette ve Marvel Sinematik Evreni’nde Bruce Banner/Hulk rolüyle tanınan Mark Ruffalo da yer alacak. Kadroda ayrıca Jordan Peele’s Nope’daki rolünden yeni çıkmış Steven Yeun ve Star Wars: The Rise of Skywalker’dan tanınan Naomi Ackie da yer alacak. Filmin kadrosunun hangi rollerde oynayacağı henüz bilinmiyor.

- Reklam -

Bong Joon-Ho İmzalı Mickey7 Filmi Çıkış Tarihi Henüz Açıklanmadı

Mickey7: Yeni Bong Joon-Ho Filmi Çekimleri Başladı

Film, bir buz dünyası olan Niflheim’ı kolonileştirmek için tehlikeli bir göreve gönderilen ve gözden çıkarılabilir olan Mickey7’a odaklanıyor. Ölümcül yolculuğa çıkan tek kullanımlık bir çalışan olarak Mickey7, anıları hâlâ bozulmadan ölümden sonra kendini yenileme yeteneğine sahiptir. Altı ölümden sonra, yedinci yineleme sonunda anlaşmasının şartlarını öğrenir. Yaklaşan filmin orijinal romana ne kadar sadık kalacağı bilinmiyor, ancak benzersiz ve orijinal bir öncül ile film yapımcısının böyle yüksek konseptli bir hikâyeye dokunuşunu görmek ilginç olacak.

Bong Joon-Ho, filmin yönetmenliğini üstleniyor olmasının yanı sıra senaryosunu da kaleme alacak. Ayrıca Plan B’den Dede Gardner ve Jeremy Kleiner ile birlikte Kate Street Pictures’dan Dooho Choi dahil olmak üzere Offscreen bayrağı altında Mickey7’ın yapımcılığını da üstleniyor. Çekimleri henüz başlayan film için şimdilik bir çıkış tarihi açıklanmış değil.

- Reklam -

Mickey7 romanı henüz dilimize kazandırılmadı. Seri olarak tasarlanan eserin devamı olan Antimatter Blues ise Mart 2023’te yayınlanacak. Film uyarlamasının da roman gibi bir seri mi olacağı yoksa farklı bir şekilde mi ilerleyeceği ise bilinmiyor.

Bong Joon-Ho’nun yeni filmi hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: KFTV

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Netflix Ağustos 2022 Takvimi

Netflix’in Ağustos Ayı Yayın Takvimi Belli Oldu: Yeni Yapımlar ve Ayrılanlar

batgirl filmi iptal edildi

Michael Keaton’ın da Yer Aldığı “Batgirl” Filmi Rafa Kalktı: 90 Milyon Dolarlık Ölü Yatırım