in

Batgirl Filmi Planlananın Aksine Dijitalden Önce Sinemalara Gelebilir

Batgirl filmi hakkındaki planlarda değişikliğe gidilebilir. Warner Bros.’un Discovery ile birleşmesi sonrasında bazı yapımların yayın programı güncellenecek.

batgirl filmi sinemalar
- Reklam -
- Reklam -

Batgirl filmi doğrudan dijital platform HBO Max’te yayınlanmak yerine klasik olarak önce sinemalara gireceği bir yolu izleyebilir.

DC Sinematik Evreni’nin bir sonraki yapımı Batgirl hakkındaki planların güncellendiği konuşuluyor. Warner Bros.’un Discovery ile birleşmesinden sonra sadece dijital platformlara çıkacağı konuşulan Batgirl filmi için sinema salonu ihtimali de belirdi.

2017 yılında ilk defa çalışmalarına başlanan yapımın 2022 yılında HBO Max üzerinden izleyicilerle buluşması bekleniyordu. Ancak son düzenlemelerden sonra yapım büyük ekrana çıkabilir.

- Reklam -

Yapım aşaması zorluklarla geçen Batgirl ilk defa Avengers filminin yönetmeni Joss Whedon’ın yazar ve yönetmenliğinde çalışmalara başlamıştı. Fakat Whedon’ın ‘elinde gerçekten bir hikâye olmadığını söyleyerek’ projeden ayrılmasından sonra Warner Bros. ve DC Films, Batgirl filminin yönetmenliğine Adil El Arbi ve Bilall Fallah ikilisini getirdi. Bununla birlikte filmin bütün senaryosu The Flash ve Birds of Prey filmlerinin yazarı Christine Hodson tarafından yeniden yazıldı. Böylece rayına oturan yapım 2022 tarihinde sadece HBO Max üzerinden izleyicisi ile buluşacaktı. Ancak Koronavirüs pandemisinde yapıma ara verilmesiyle filmin çıkış tarihi de ertelendi.

batgirl filmi sinema hbo max

Warner Bros. ve Discovery birleşmesinden sonra stüdyonun planlamalarındaki ilk değişiklik böylece gerçekleşeceği düşünülüyor. Henüz resmi olarak bir duyuru yapılmasa bile şirketin yeni yöneticisi David Zaslav Batgirl filminin sinema gösteriminin yapılmasını görüşüyor. Diğer taraftan bu haberin Netflix’in yıllardan sonra ilk defa üye kaybettiği bir zaman diliminde yapılması ise oldukça önemli.

Batgirl Filminin Vizyon Tarihi Henüz Belli Değil

Batgirl yapımı Gotham’ın suçla savaşan kahramanlarından Barbara Gordon’ın hikâyesini ele alacak. 1966 yılında Batman yapımını yöneten William Dozier’in seriye bir kadın karakter eklemek için çizgi roman yazarı Gardner Fox’tan istediği kahraman ilk defa Detective Comics 359. Sayı ile okuyuculara tanıtılmıştı. Gotham Polis Teşkilatı komiseri James Gordon’ın kızı Batgirl ismi ile şehre huzuru getirmeye çalışıyor.

- Reklam -

DC Entertainment imzası taşıyan yapımda Barbara Gordon rolünü Leslie Grace üstleniyor. Bununla birlikte J.K. Simmons Komiser Gordon’ı canlandırırken ünlü aktör Michael Keaton ise bir kez daha Bruce Wayne karakterine hayat verecek. Diğer taraftan Brendan Fraser Garfield Lynns rolünde ve Ivory Aquino’da Alysa Yeoh rolünde yer alacak.

Batgirl filminin sinemalara gelip gelmeyeceğine dair henüz resmi bir ağızdan açıklama henüz yapılmadı.

Siz bu olası plan değişikliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant 

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Andrew Garfield oyunculuğa ara veriyor

Oscar Adayı Aktör Andrew Garfield Oyunculuğa Ara Veriyor

Avatar: The Way of Water

James Cameron İmzalı Yeni Avatar Filminin Tam Adı “The Way of Water” Oldu