in

Oscar Adayı Aktör Andrew Garfield Oyunculuğa Ara Veriyor

Andrew Garfield oyunculuğa ara vereceğini açıkladı. Son olarak Spider-Man: No Way Home ve Tick, Tick… Boom! ile izleyicilerin karşısına çıkan yıldız aktör bir süre dinlenmek istiyor.

Andrew Garfield oyunculuğa ara veriyor
- Reklam -
- Reklam -

Andrew Garfield oyunculuğa ara vermeyi planladığını duyurdu. Oscar adayı yıldız aktör bir süre dinlenmek istiyor.

Tick, Tick… Boom! ve The Eyes of Tammy Faye ile izleyicilerin beğenisini kazanan Andrew Garfield beyaz perdeden uzaklaşmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu Variety’e verdiği röportajda oyunculuğa ara verip dinlenmek istediğini açıkladı.

Son zamanlarda birçok sinema filminde yer alan Andrew Garfield adından başarıyla söz ettiriyor. Dolayısıyla ünlü aktörün hem izleyiciler hem de sinema eleştirmenleri tarafından oldukça ümitli bir sinema kariyeri var. Tick, Tick… Boom! filmindeki rolü ile ikinci En İyi Oyuncu Oscar Adaylığını koymuştu. Garfield geçen günlerde verdiği röportajda kariyerine bir süreliğine ara vermek istediğini söyledi.

- Reklam -

Andrew Garfield, yeni projesi “Under the Banner of Heaven” dizisi için verdiği röportajda, diziyi ve diziden sonra nasıl bir yol izleyeceğini değerlendirdi:

“Bir süreliğine dinleneceğim.  Bir süre kendimi yeniden ayarlayacağım, ne yapmak istediğime, kim olmak istediğime karar vereceğim ve bu süreçte sadece ‘birisi’ olacağım. Yani biliyorsunuz bu ödül sezonu inanılmaz karışık bir dönem. Normal birisi olmaya ihtiyacım var.”

Bununla birlikte ünlü oyuncu yoğun geçen sürecinden sonra kendi içine dönmesinin kendisi için öneminden bahsediyor:

“Bana kalırsa oyun akşamları yapmak, doğada bir yürüyüşe çıkmak ya da birazcık yüzmek, dalış yapmak, dans etmek, güzel yemekler yemek bizler için gerçekten mutlak bir ihtiyaç. Böylece dönüp geldiğinizde kendinizi tamamen yaptığınız işe verebilirsiniz. Eğer hikâyeye iyi bakmak istiyorsak önce kendimize iyi bakmamız gerekiyor.

- Reklam -

Andrew Garfield oyunculuk

Andrew Garfield “Under the Banner of Heaven” Dizisi ile İzleyicilerin Karşısına Çıkıyor

28 Nisan 2022 tarihinde ilk bölümünün yayınlanması beklenen Under the Banner of Heaven dizisi gerçek bir suç hikâyesine dayanıyor. Andrew Garfield’ın dedektif Jeb Pyre’ı canlandırdığı yapım Jon Krakauer’ın aynı adlı kitabına dayanıyor. Amerika’da ‘inanç’ adı altında yaşanan bazı cinayetleri konu alıyor.

Dizinin kadrosunda Andrew Garfield’a Daisy Edgar- Jones Brenda Laffery rolünde, Sam Worthington Ron Laffety rolünde, Gil Birmingham ise Bill Taba rolünde eşlik edecek. Diğer taraftan dizinin senaryo adaptasyonunu ise Oscar ödüllü Dustin Lance Black yapacak. Yönetmen koltuğunda ise David Mackenzie var.

Siz Andrew Garfield’ın oyunculuğa ara vermesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

vikingler kiev ticaret keşif

Kiev’de Bulunan Kafatasları Vikinglerin Doğu Avrupa ile Ticaret Yaptığını Ortaya Çıkardı

batgirl filmi sinemalar

Batgirl Filmi Planlananın Aksine Dijitalden Önce Sinemalara Gelebilir