in

The Boys Yeni Bir Yan Dizi ile Geliyor

The Boys yeni bir yan diziye kavuşuyor! Amazon Prime’ın sevilen dizisi, hayranları bir süper kahraman üniversitesine götürecek.

the boys yan dizi
- Reklam -
- Reklam -

The Boys dizisi şimdi de yan dizisi ile gündeme geldi! Amazon Prime Video’nun en sevilen içeriklerinden biri olan yapım, süper kahraman yapımlarına farklı bir bakış açısı getirerek izleyicilerin beğenini kazanmıştı.

Amazon Prime’ın şu an için en popüler işlerinden biri olan The Boys, 2. sezonu ile hız kesmeden devam ediyor. The Boys’un ilk sezonu, 2019 yazında piyasaya çıktığında, Amazon için oldukça yüksek bir izleyici oranına ulaşmıştı. 2. sezon ise seviyeyi çok başka bir boyuta taşıdı. Daha ilk iki haftasında birinci sezonun dünya çapındaki izleyicisini neredeyse ikiye katladı ve her hafta milyonlarca yeni izleyici çekti. The Boys 3. sezon onayı ise çoktan verildi. Görünen o ki, serinin kapsamı daha da genişleyecek.

Amazon, The Boys dünyasında geçecek yeni yan dizisini duyurdu. Dizi, Amerika’nın Vought tarafından yönetilen tek süper kahramanlar üniversitesine dayanacak. Yan dizi, ülkenin en iyi şehirlerinde yapacakları kahramanlık sözleşmeleri için rekabet eden hormonal ve rekabetçi süperlerin yaşamlarını araştıran ve fiziksel, cinsel ve ahlaki sınırlarını sınayacak olan R-dereceli bir dizi olarak tanımlanıyor.

- Reklam -

The Boys Yan Dizi Amazon Prime

The Boys’un yönetici yapımcısı olan Craig Rosenberg, dizinin pilot bölümünü yazıyor. Ayrıca burada da dizi sorumlusu ve yönetici yapımcısı olarak görev yapacak. The Boys’un başındaki isim Eric Kripke de yapımcılığını üstlenecek. Yönetici yapımcılar arasında yer alan diğer isimler ise Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver ve Original Film’den Neal H. Moritz ile Pavun Shetty olacak.

The Boys Yan Dizisi Adı Henüz Belli Değil

Kripke, Twitter üzerinden yeni diziyi oldukça “sevinçli” bir şekilde duyurdu:

Garth Ennis ve Darick Robertson’ın çok satan çizgi romanından uyarlanan The Boys; ünlüler kadar popüler, politikacılar kadar etkili ve tanrılar kadar saygı duyulan kahramanların, süper güçlerini iyilik için kullanmak yerine kötüye kullanmasıyla ilgili eğlenceli ve farklı bir bakış açısı sunuyor. Dizi de The Seven ve onları yönetip tüm kirli sırlarını gizleyen milyar dolarlık holding Vought hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmak için kahramanca mücadele veren bir grubun macerasını konu ediniyor.

The Boys’un 2. sezon finali 9 Ekim 2020 tarihinde Amazon Prime’da yayınlanacak.

Yan dizi duyuru haberi sizleri de sevindirdi mi? The Boys’un gittikçe büyüyen bir seriye dönüşmesi konusunda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* The Boys Kısa Filmi: 1. Sezon Sonrası Billy Butcher Ne Yapıyordu?

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jurassic Park 3 Spinosaurus Dinozor Nehir

“Jurassic Park 3”ün Meşhur Dinozoru Spinosaurus’un Aslında Bir ‘Nehir Canavarı’ Olduğu Anlaşıldı

Yakuza Film SEGA

Yakuza Film Oluyor: SEGA’nın Popüler Oyunu Sinemaya Geliyor