in ,

“The Whale” ile Oscar Kazanan Brendan Fraser’ın Yeni Projesi Belli Oldu

Brendan Fraser’ın yeni film projesi belli oldu. Oscar ödüllü oyuncu, Hikari’nin “Rental Family” adlı komedi-dram filminde rol alacak.

Brendan Fraser "Rental Family" Filminde Rol Alacak
- Reklam -
- Reklam -

Brendan Fraser, Rental Family filminde rol alacak. The Whale yapımındaki performansı ile En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar Ödülü kazanan oyuncu, yönetmenliğini Hikari’nin üstleneceği yeni komedi-dram macerası ile beyaz perdeye geri dönüyor.

Deadline’ın haberine göre Brendan Fraser, Searchlight Pictures’ın Rental Family filminde başrolde yer alacak. Hikari’nin yönettiği film, Hikari ile Stephen Blahut’un birlikte yazdığı senaryodan oluşacak.

Özellikle Netflix’te yayınlanan Beef adlı mini serisiyle adından söz ettiren Hikari, 2019’dan beri yeni projesi üzerinde çalışıyor. Ayrıca Shin Yamaguchi, Eddie Vaisman ve Julia Lebedev (Sight Unseen Productions’dan) ile birlikte yapımcılığı üstlenecek.

- Reklam -

Filmin hikâyesi Tokyo’da yaşayan bir aktörü takip ediyor; kendisini Japon bir kiralık aile şirketi için Amerikalı bir figüran olarak işe alınmış olarak buluyor. Bu durum onu, başkalarının hayatlarındaki roller aracılığıyla beklenmedik bir keşif yolculuğuna çıkarıyor.

Brendan Fraser Rental Family

Brendan Fraser “Rental Family” Filminde Başrolde Yer Alacak

Rental Family’nin çekimllerine 2024’ün ilkbahar Japonya’da başlaması planlanıyor. Blahut ve Tomo Koizumi ise yürütücü yapımcılığı üstlenecek. Kıdemli Yapımcı Taylor Friedman ve Yaratıcı İşler Müdürü Daniel Yu, Searchlight için filmi denetleyen isimler olacak.

Fraser, geçen yıl Darren Aronofsky’in The Whale filmindeki performansıyla başlayan kendine has bir kariyer dönüşü yaşıyor. Bu rolü kendisine bir dizi ödül kazandırdı ve sonunda En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını aldı. SAG-AFTRA grevi bir gecikmeye neden olsa da Fraser rol seçiminde çok sabırlı davrandı ve sonunda bu filme başrolde yer almayı kabul etti.

- Reklam -

Brendan Fraser Killers of the Flower Moon

Sabırlı olmasına rağmen rol aldığı en son filmi Killers of the Flower Moon geçen ay gösterime girdi ve şimdiden Oscar için En İyi Film adaylarından biri olarak gösteriliyor.

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Karate Kid Filmi

Jackie Chan ve Ralph Macchio’lu Yeni “Karate Kid” Filmi Geliyor

Çin Taşemen Fosilleri

Çin’de 160 Milyon Yıllık Kan Emici Taşemen Fosili Ortaya Çıkartıldı: Evrim Tarihindeki Bir Boşluk Tamamlanabilir