in , ,

“League of Legends” Evreninde Geçen “Arcane” Dizisinde 2. Sezon için İlk Tanıtım

Arcane 2. Sezon için ilk tanıtım videosu paylaşıldı. Netflix imzalı “League of Legends” animasyon dizisi geri dönüyor.

Arcane 2. Sezon Tanıtım Videosu İzle - Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Arcane 2. Sezon bölümleri için ilk tanıtım videosu Netflix tarafından yayınlandı. Dizinin yeni sezonu Kasım 2024’te izleyicilerle buluşacak.

Netflix’in anime ve animasyon cephesi, yeni yapımların yanı sıra mevcut işlerinin yeni sezonlarıyla da izleyicilerin karşısına çıkmayı sürdürüyor. Platformun sevilen animasyonlarından League of Legends spin-off’u Arcane de geri dönmeye hazırlanan projeler arasında.

9 bölümden oluşan ilk sezonu 2021 yılında yayınlanan Arcane: League of Legends animasyonu IMDb’de 9/10 puan ortalamasına, Rotten Tomatoes’taysa %100 eleştirmen puanına sahip.

- Reklam -

Hikâyenin yeni sezonuna dair meraklı bekleyiş sürerken Netflix 2. sezonun yayın tarihini hatırlatan yeni bir tanıtım videosu paylaştı.

Arcane 2. Sezon İlk Bakış Videosu | İZLE

YouTube video

(İlk bakış videosunu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Arcane’in ilk sezonun sonunda Vi (Hailee Steinfeld), Jinx (Ella Purnell) ile farklı yollara doğru ilerlediklerini fark etmiş ve karakter olarak gelişmeleri için zemin hazırlamıştı.

League of Legends hayranları, kısa tanıtımda oyunda da yer alan Warwick karakterine benzeyen bir siluet ile karşılaşıyor. Görüntüler, animasyon dizisinin temel aldığı genişletilmiş kaynak materyalde karakterin kökenleriyle doğrudan ilgili olanlar gibi acı verici kimyasal deneylerle başlıyor. Bahsi geçen bu yaratığın kana karşı güçlü bir açlığı olduğu biliniyor ve onunla yolları kesişen herkes için son derece tehlikeli bir tehdit hâline geliyor. Arcane’in dünyası her geçen bölüm daha da karanlık bir hal alırken Vi’nin yolculuğunun bir parçası hâline ne zaman geleceğini zaman gösterecek.

İlk sezonun son anları ise dizinin gelecek bölümlerinde tırmanacak bir savaşa zemin hazırlamıştı.

Arcane 2. Sezon İlk Bakış

- Reklam -

Netflix, Arcane 2. Sezon bölümlerinin konusunu gizli tutmaya devam etse de dizinin hikâyesinin League of Legends dünyasıyla doğrudan bağlantılı olması, yaklaşan çatışmanın hayranların çevrimiçi savaş arenası oyununu oynarken öğrendikleriyle tutarlı kalacağı anlamına geliyor.

Vi ve Jinx’in yeni sezonda birbirleriyle yarım kalmış pek çok işi bulunuyor. Kız kardeşler gelecek sezonda tırmanan bir savaşın karşıt taraflarına liderlik edecekler.

Arcane 2. sezon Kasım 2024’te Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Arcane 2. Sezon Tanıtım İlk Bakış İzle - Netflix

Yeni sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Penguin Çizgi Romanı Yeni Sayı

“The Penguin” Çizgi Romanının Yeni Sayısında DC’nin İkonik Kötüsü Gotham’a Geri Dönüyor

Letterboxd TV Dizileri

Film Temalı Sosyal Ağ Sitesi “Letterboxd” Odağını Dizilerle Genişletiyor