in , ,

Netflix’in “League of Legends” Dizisi “Arcane”de 2. Sezon Tarihi Duyuruldu

Arcane 2. Sezon çıkış tarihi belli oldu. Netflix’te yer alan “League of Legends” yapımı, yeni bölümleri ile 2024’te geri dönüyor.

Arcane 2. Sezon Çıkış Tarihi Duyuruldu
- Reklam -
- Reklam -

Arcane 2. Sezon çıkış tarihi duyuruldu. Netflix imzalı League of Legends animasyon dizisi geri dönmeye hazırlanıyor.

Netflix Geeked Week etkinliği kapsamında birbiri ardına yapımları hakkında gelişmeler paylaşmayı sürdürüyor. Platformun son duyurusu ise kısa bir tanıtım videosu eşliğinde Arcane 2. sezon tarihi oldu.

2021 yılında Netflix’te büyük bir çıkış yakalayan ödüllü animasyon dizisinin 2. sezonu için geri sayım başlıyor. Yayın platformunun her yıl gerçekleştirdiği Geeked Week etkinliği sırasında Netflix, Arcane’in 2. sezonunun beklenen dönüşünü hangi tarihte gerçekleştireceğini duyurdu.

- Reklam -

Arcane’in dikkat çekici başarılarından biri 2021’de Netflix’te prömiyer yaptığında aniden bir fenomen hâline gelmesiydi. Dizi, League of Legends adlı popüler oyun serisinden uyarlanmasına rağmen, sadece oyunun hayranlarının değil oyunu bilmeyen ve oynamamış izleyicilerin bile ilgisini çekmeyi başardı.

Arcane 2. Sezon Çıkış Tarihi Duyuruldu

Bunun gerçekleşmesine yardımcı olan etkenlerden biri de dizinin Spider-Man: Across the Spider-Verse’den Hailee Steinfeld’ın seslendirdiği Vi ve Yellowjackets’tan Ella Purnell’ın canlandırdığı Jinx adlı iki kız kardeşin etkileyici hikâyesini anlatmasıydı. İki kız kardeş farklı büyülü inançların hüküm sürdüğü bir savaşın ortasında karşı karşıya geliyorlardı.

Arcane 2. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı

Hayranları ve oyuncuları çeken bir diğer etken ise yapımın dikkat çekici animasyon tarzıydı. Görseller Fransız animasyon stüdyosu Fortiche tarafından geliştirilmişti. Fortiche daha önce League of Legends oyunları için çalışmış, Marvel animasyon dizisi Rocket & Groot ve Gorillaz müzik videolarında da yer almıştı.

Arcane 2. sezonunun hikâyesiyle ilgili detaylar hâlâ gizli tutulurken, Kasım 2024’te çıkacağı kısa bir video ile duyuruldu. Hemen aşağıdan yayın tarihi videosunu izleyebilirsiniz:

- Reklam -
YouTube video

(Çıkış tarihi duyuru videosunu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Netflix’in bir süre boyunca yeni sezonda ne olacağıyla ilgili herhangi bir detayı açıklamayacağını söylemek mümkün. Ancak yapım resmi olarak League of Legends kanonu hâline geldiği için, dizinin olaylarının markanın video oyunları, kart oyunları ve çizgi romanlar dahil diğer dallarında etkili olacağı biliniyor.

Arcane 2. Sezon Çıkış Tarihi Duyuruldu

Arcane 2. Sezon hakkında sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ay'da Tarım Bakteriler Yardımıyla Yapılabilir

Ay’ı Kolonileştirme Projesinde Kritik Adım: Bakterilerin Yardımıyla Ay’da Tarım Yapılabileceği Ortaya Çıktı

Louvre Müzesi, Cimabue Tablosunu 24 Milyon Euroya Satın Aldı

Yaşlı Kadının Mutfağındaki Tabloya Louvre Müzesi Talip Oldu: Tesadüfen Keşfedilen Eser için 24 Milyon Euro Verildi