in , ,

Jenna Ortega ve Martin Freeman’ın Başrollerini Paylaştığı “Miller’s Girl” Filminden Fragman

Miller’s Girl filmi izleyicilerle buluşuyor. Yönetmenliğini Jade Halley Bartlett’ın üstlendiği yapımdan yeni fragman paylaşıldı.

Miller's Girl Fragman - Jenna Ortega - Martin Freeman Yeni Film
- Reklam -
- Reklam -

Miller’s Girl filmi için yeni fragman paylaşıldı. Jenna Ortega ve Martin Freeman’ın başrollerinde yer aldığı yapım, bir öğretmenle öğrencisi arasındaki karmaşık ilişkileri konu alıyor.

Daha önce Cinnamon Girl dizisinde ve The Accountant filminde oyuncu olarak yer alan Jade Halley Bartlett, ilk uzun metraj yönetmenlik deneyimini yıldızlarla dolu bir kadroyla yapıyor.

Netflix’in hit dizisi Wednesday ile yıldızı parlayan Scream, X, The Babysitter: Killer Queen yapımlarında rol alan Jenna Ortega; yeni projesinde Emmy ödüllü Martin Freeman ile birlikte yer alacak. Freeman Hobbit serisi, Sherlock ve The World’s End gibi yapımlarla adından çokça söz ettirmiş bir aktör.

- Reklam -

Lionsgate imzalı Miller’s Girl filmi, yazarlık eğitmeni Jonathan Miller (Martin Freeman) ile öğrencisi Cairo Sweet (Jenna Ortega) arasındaki tehlikeli ve karmaşık ilişkiyi takip ediyor.

Miller’s Girl Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Jenna Ortega yapımda gizemli ve yetenekli genç bir yazar adayı Cairo Sweet olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Cairo’nun yeteneğini fark eden Bay Miller, genç yazarın potansiyelini ortaya çıkartabilmek için ona bir öykü ödevi veriyor.

Miller’s Girl filminde hikâyenin özü, bir yazma projesinin olası sonuçlarının etrafında kurgulanıyor. Ancak Bay Miller’ın işi, ailesi ve normal bir hayat sürme umudu, Cairo’nun işleri bir adım ileri götürüp ikilinin öğretmen ve öğrenci ötesinde bir ilişki paylaştığını iddia etme tehdidiyle tehlikeye giriyor. Filmin sinopsisine göre, her iki karakter de hayatları daha da karmaşık bir hâl alırken duygularına ve değer verdikleri her şeye tutunmak için umutsuzca bir mücadele ortaya koymak durumunda kalıyor.

Miller's Girl Fragmanı - Jenna Ortega - Martin Freeman Yeni Film

- Reklam -

Filmin oyuncu kadrosunda Freeman ve Ortega’ya eşlik edenler arasında Gideon Adlon, Bashir Salahuddin, DAgmara Dominczyk, Christine Adams ve Andre Wilkerson gibi isimler yer alıyor.

Miller’s Girl filmi, 4-15 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek Palm Springs Film Festivali’nde dünya prömiyerini gerçekleştirecek. Gala, Freeman ve Ortega’nın da katılımına ev sahipliği yapacak. Ardından yapım 26 Ocak 2024 tarihinde vizyona girecek.

Miller's Girl Fragman - Jenna Ortega Yeni Film

Sizin Jenna Ortega ve Martin Freeman’lı Miller’s Girl filmi hakkındaki görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Batman Çizgi Romanı Robin Geçmişi Damian Wayne - Mistress Harsh

Batman Çizgi Romanının Yeni Başkötüsü Mistress Harsh, Robin’in Geçmişine Işık Tutacak

Civil War Fragmanı Kirsten Dunst

Kirsten Dunst’lı Alex Garland Filmi “Civil War”dan İlk Fragman