in , ,

Cate Blanchett Başrolde: Ünlü Bilimkurgu Oyunundan Uyarlanan “Borderlands” Filminden İlk Fragman

Borderlands film uyarlaması için ilk fragman yayınlandı. Cate Blanchett ve Kevin Hart gibi yıldız isimleri kadrosunda bulunduran yapım, ilhamını ünlü bilimkurgu oyunundan alıyor.

Borderlands Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Borderlands filmi için ilk fragman paylaşıldı. Ünlü video oyun serisinden uyarlanan yapım, ses getiren oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor.

Yönetmenliğini daha önce Thanksgiving, Fin ve The House with a Clock in Its Walls gibi yapımlara imza atmışEli Roth’un üstlendiği Borderlands filmi, geçen günlerde ilk bakış karelerini paylaşmıştı. Bu yaz izleyicilerle buluşması planlanan bilimkurgu ve aksiyon yapımından ilk fragman da görücüye çıkmış oldu.

Aksiyon – rol yapma, FPS ve looter shooter türlerini bir araya getiren Borderlands oyun serisi ilk defa 2009 yılında oyuncularla buluşmaya başladı. Son olarak 2022 yılında New Tales from the Borderlands ile oyuncuların karşısına çıkan seri, mizah anlayışı ve kendine has atmosferiyle ön plana çıktı. Toplamda 75 milyondan fazla kopya satan seri, şimdi yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosu ile beyaz perdeye konuk olmaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Borderlands Fragman

Borderlands Oyuncu Kadrosu ile Yankı Uyandırıyor

Borderlands’in oyuncu kadrosunda Cate Blanchett, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis, Jack Black, Édgar Ramirez ve Ariana Greenblatt gibi isimler yer alıyor.

Filmin konusu ise Blanchett’in canlandırdığı, gizemli bir geçmişe sahip kötü şöhretli bir kaçak olan Lilith’in etrafında şekilleniyor. Lilith, Ramirez’in canlandırdığı filmin kötü karakteri Atlas’ın kaybolan kızının peşinden kendi gezegeni Pandora’ya geri dönüyor.

Yolculuğu boyunca Lilith kendisine yeni yol arkadaşları ediniyor. Lilith’e bu macerada üst düzey paralı asker Roland (Hart); genç yıkım uzmanı Tiny Tina (Greenblatt); sıra dışı bilim insanı Tannis (Curtis) ve keskin zekâsıyla tanınan robot Claptrap (Black) eşlik ediyor.

Borderlands Filminden İlk Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Prodüksiyonu Haziran 2021 tarihinde tamamlanan yapım, sonrasında gereken ek çekimler nedeniyle yeni bir yönetmen arayışına girmişti. Böylelikle yapımın bazı sahnelerinde takvim uyuşmazlığı nedeniyle Eli Roth yerine Deadpool ile tanınan Tim Miller’ın imzası yer aldı.

Uzun zamandır beklenen Borderlands filmi 9 Ağustos 2024 tarihinde vizyona girecek.

Borderlands Filmi İlk Bakış Fotoğrafları

İlginizi çekebilir: Mimari Tasarımların Doğrudan Etkilediği 6 Video Oyunu

Yapım hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Batman Beyond Filmi Konsept Çizimleri Ortaya Çıktı

“Batman Beyond” Filminin Konsept Çizimleri DC Hayranlarından Tam Not Aldı

Selena Müzikal - Sinem Kobal

Yerli Fantastik Dizi “Selena” Müzikal Oluyor: Başrolde Sinem Kobal Yer Alabilir