in ,

Cate Blanchett ve Kevin Hart’lı “Borderlands” Uyarlamasından İlk Bakış

Borderlands filminden ilk bakış fotoğrafları yayınlandı. Popüler oyun serisinden uyarlanan yapımın başrolünde Cate Blanchett yer alıyor.

Borderlands Filmine İlk Bakış: Cate Blanchett Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

Borderlands filmi ilk bakış fotoğrafları paylaşıldı. Video oyun serisinden uyarlanan yapımda Cate Blanchett, Kevin Hart ve Jamie Lee Curtis gibi oyuncular yer alıyor.

Gearbox Software’in video oyunu serisi Borderlands film uyarlamasıyla geliyor. People tarafından paylaşılan ilk bakış fotoğraflarında iki Oscar ödüllü oyuncu Cate Blanchett, ateşli kızıl saç stili ve savaşa hazır kişiliğiyle kötü şöhretli kanun kaçağı Lilith rolünü canlandırıyor.

Gizemli bir kaçak olan Lilith, Edgar Ramírez’in canlandırdığı Atlas’ın kayıp kızını bulmak için kendi gezegeni Pandora’ya geri dönüyor. Eli Roth’un yönettiği filmde Lilith, aralarında eski asker Roland (Kevin Hart), genç yıkımcı Tiny Tina (Ariana Greenblatt), Tina’nın koruması Krieg (Florian Munteanu), bilim insanı Tannis (Jamie Lee Curtis) ve ilginç robot Claptrap’in (Jack Black) de bulunduğu çeşitli karakterlerle bir araya geliyor.

- Reklam -

Filme ilk bakış fotoğrafları yıldızlarla dolu kadroyu iş başında sergilerken, karakterler arasındaki kimya ve yoldaşlığa da bir bakış sunuyor. Görüntüler, ekibi bir araya gelmiş ve gizemli bir rögar deliğinden aşağı bakarken yakalayarak filmde onları bekleyen heyecan verici maceralara işaret ediyor. Hemen aşağıdan her iki fotoğrafa da göz atabilirsiniz:

İşte Borderlands Filmi İlk Bakış Fotoğrafları

Borderlands Filmi İlk Bakış Fotoğrafları

Borderlands Filmi Cate Blanchett

Çekimlerine Nisan 2021’de Macaristan’da başlanan ve haziran ayında tamamlanan filmin son aşamalarında Jamie Lee Curtis, Lilith rolündeki Cate Blanchett’in bir görünümünü paylaşmıştı. Aynı dönemlerde filmin yönetmeni Roth da sevilen video oyunu karakterlerini beyaz perdede hayata geçirme konusunda duyduğu heyecanı dile getirmişti.

- Reklam -

Hikâye, Lilith ve yol arkadaşlarının Pandora’da gezinirken uzaylı canavarlar ve haydutlarla savaşmalarını ve kayıp kızı bulma arayışlarını konu alıyor. Evrenin kaderi dengede duruyor. Ancak sinopsis, karakterlerin aynı derecede önemli bir şeyi keşfedeceklerini öne sürüyor: zorluklar karşısında onları birleştiren bir bağ.

Dağıtımını Lionsgate şirketinin üstlendiği Borderlands, 9 Ağustos 2024 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Borderlands filmi için paylaşılan ilk bakış fotoğraflarını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni sinema haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: People

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Paramount Plus ve Peacock Birleşmesi

Dijital Akış Servislerinde Konsolidasyon Arayışı: Paramount Plus ve Peacock Birleşme İhtimalini Değerlendiriyor

Peygamber - Okan Çil

Okan Çil’in Yeni Romanı “Peygamber” Raflardaki Yerini Alıyor