in ,

Yerli Fantastik Dizi “Selena” Müzikal Oluyor: Başrolde Sinem Kobal Yer Alabilir

Selena müzikali yolda. Bir dönemin popüler fantastik dizisi, yıllar sonra yeni bir formatta tekrar izleyicilerle buluşacak.

Selena Müzikal - Sinem Kobal
- Reklam -
- Reklam -

Selena müzikali için hazırlıklar başlıyor. Yerli fantastik diziler arasında iz bırakmayı başaran yapım, şimdi yeni bir uyarlamaya konu oluyor. Yapımın başrolü için ise dizinin yıldızı Sinem Kobal ile görüşülüyor.

Yayın hayatına 2006 yılında ATV kanalında başlayan fantastik kurgu, aile ve komedi dizisi Selena, toplam 3 sezon ve 104 bölüm boyunca izleyicilerle buluşmuştu. 2009’da yayın hayatını noktalayan yapım, daha sonra çeşitli TV kanallarında sık sık tekrar gösterilmişti. Dizi, tekrar bölümleri ekranlara en çok taşınan yapımlar arasına girerek güncel kalmayı da başarmıştı.

Ütopya gezegeninden gelen Selena’nın iyiliği, Hades’in ise kötülüğü temsil ettiği yapım Süreç Film (Kuzey Yıldızı, Türk Malı, Üç Kız Kardeş) tarafından geliştirilmişti.

- Reklam -

Selena Müzikali Geliyor

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre popüler TV dizisi Selena, yeni bir formatta bir kez daha izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Müzikal olacağı iddia edilen yeni uyarlamada, başkarakter için Sinem Kobal’la görüşmelere başlandığı da aktarılıyor.

Selena Müzikali - Sinem Kobal

6 yıl önce YouTube’a da yüklenmeye başlayan Selena’nın ilk bölümü 23 milyon görüntülenme alırken kanaldaki videoların toplam görüntülenmesi 5.3 milyarı buluyor.

2006 tarihli dizinin oyuncu kadrosunda Sinem Kobal’a Gökhan Keser, Cansu Demirci, Gizem Güven, Dilara Kurtulmuş, Sinan Çalışkanoğlu ve Zuhal Topal gibi isimler eşlik etmişti.

Yeni uyarlamada başka hangi oyuncuların rollerine geri döneceği ya da projenin nasıl bir cast tercihi ile geliştirileceği şu an için belirsizliğini koruyor.

- Reklam -

Son olarak 2017 yılında Yüz Yüze dizisinde rol alan Sinem Kobal, daha önce Romantik Komedi, Küçük Sırlar, Dünya’yı Kurtaran Adam’ın Oğlu ve Okul gibi yapımlarda rol almıştı. Kobal’ın kariyerinde özel bir yerde duran Selena’dan uyarlanacak bu müzikalde yer alıp almayacağı da henüz kesinleşmedi.

Selena Dizisi Ne Hakkındaydı?

Selena dizisinin konusu klasik bir yapıya sahipti. Ailelerini trafik kazasında kaybeden Selin, Leyla ve Nazlı’nın amcalarının evine taşınmalarıyla başlayan macera; kardeşlerin bu evde ve gittikleri okulda yaşadıkları sıkıntılarla başlıyor.

Selena Dizisi Müzikal - Sinem Kobal

Kardeşler dünyada yapayalnız kaldıklarını düşünürken maceraya dahil olan Selena ve Hades, Ütopya gezegenindeki iyilik ve kötülük arasındaki savaşı Dünya’ya taşıyarak hikâyeye yeni bir boyut kazandırıyor.

Yönetmenliğini Bora Onur’un üstlendiği dizinin senaristleri arasında Gani Müjde, Nilüfer Yenidoğan, Gökhan Karagülle ve Emre Bülbül yer alıyor.

Selena müzikali fikrine siz nasıl yaklaşıyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Borderlands Fragmanı

Cate Blanchett Başrolde: Ünlü Bilimkurgu Oyunundan Uyarlanan “Borderlands” Filminden İlk Fragman

The Boys 4. Sezon Çıkış Tarihi

“The Boys” Dizisinde 4. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu