in ,

“The Boys” Dizisinde 4. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu

The Boys 4. Sezon çıkış tarihi açıklandı. Prime Video’nun popüler süper kahraman dizisi, yeni bölümleri ile geri dönmeye hazırlanıyor.

The Boys 4. Sezon Çıkış Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

The Boys 4. sezon çıkış tarihi duyuruldu. Prime Video, daha karanlık ve kanlı bir sezonla geri dönmeye hazırlanan popüler yapımının bu yaz izleyicilerle buluşacağını açıkladı.

Çekimleri geçen yıl nisan ayında tamamlanan süper kahraman dizisi The Boys 4. sezon ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Bir yanda Gen V ve Diabolical spin-off’ları, diğer yanda Meksika’da geçecek yeni macerası derken ekranlarda kendisine geniş bir evren inşa eden yapım; ilhamını Garth Ennis ve Darick Robertson’ın çizgi roman serisinden alıyor.

- Reklam -

The Boys 4. Sezon Çıkış Tarihi - Prime Video

Macerasına 2019 yılında Amazon’un dijital yayın servisi Prime Video’da başlayan dizinin yaratıcı koltuğunda Supernatural ve Revolution ile tanınan Eric Kripke yer alıyor.

3. sezon bölümleri 2022 yılında yayınlanan dizi, yaklaşık 2 yıllık bir aranın ardından yeni sezonu ile hayranlarıyla buluşuyor.

The Boys 4. Sezon Çıkış Tarihi Yeni Posterle Ortaya Çıktı

Amazon, popüler dizisinin geri dönüş tarihini yeni bir poster eşliğinde duyurdu. Buna göre The Boys 4. sezon 13 Haziran 2024 tarihinde yayınlanmaya başlayacak. Dizinin yeni sezonu toplam 8 bölümden oluşacak ve bölümler haftalık olarak izleyicilerle buluşturulacak.

Prime Video paylaşımında, “Konfetileri patlatın!” ifadelerine yer verirken yayınlanan posterde bir kutlama sahnesinin ortasındaki Homelander dikkat çekiyor.

The Boys 4. Sezon Çıkış Tarihi Posteri

- Reklam -

The Boys 4. Sezon’un en çok beklenen unsurlarından biri ise The Seven’ın yeni yapılanması. Süper kahraman grubu 3. sezonun sonunda darmadağın olmuştu. Ekip lideri Homelander (Anthony Starr) hariç, grubun üyelerinde nasıl bir değişiklik yaşanacağı şu an için bilinmiyor.

2023 yılını boş geçen dizi, bir yıllık süreci Godolkin Üniversitesi’ndeki genç süper kahramanlara odaklanan Gen V ile doldurmayı hedeflemişti. Eğer 4. sezon beklentileri karşılarsa, 2025 yılı da Meksika’da geçecek yeni spin-off ile doldurulabilir.

The Boys dizisi Sony Pictures Television, Amazon MGM Studios, Kripke Enterprieses, Original Film ve Point Grey Pictures ortaklığında geliştiriliyor.

The Boys 4. Sezon İlk Fragman Yayında

Dizinin oyuncu kadrosunda ise Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit ve Cameron Crovetti gibi isimler yer alıyor.

The Boys 4. sezon hakkında sizin beklentileriniz ne yönde? Yapıma dair yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Selena Müzikal - Sinem Kobal

Yerli Fantastik Dizi “Selena” Müzikal Oluyor: Başrolde Sinem Kobal Yer Alabilir

True Detective 5. Sezon Onayı

“True Detective” 5. Sezon Onayı Aldı