in , ,

The Boys Evrenini Genişletmeye Hazırlanan “Diabolical”dan Fragman Yayınlandı

The Boys: Diabolical fragmanı yayınlandı. Amazon Prime’ın sevilen ‘anti süper kahraman’ dizisi ile aynı evrende geçen animasyon yapımı izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

The Boys: Diabolical fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

The Boys: Diabolical fragmanı paylaşıldı. Kısa süre içerisinde Amazon Prime Video kütüphanesindeki yerini alacak olan animasyon macerası, aksiyon dolu ve o alışıldık kanlı sahneleri ile gelmeye hazırlanıyor.

İlk olarak Aralık 2021’de The Boys dizisinin başrol oyuncusu Karl Urban tarafından duyurulan Diabolical, Eric Kripke tarafından geliştirilen Garth Ennis ve Darick Robertson’ın aynı adlı çizgi roman serisinin animasyon spin-off’u olarak hazırlandı. Yeni macera orijinal dizinin yönetici yapımcıları Seth Rogen ve Evan Goldberg’in yanı sıra Shang-Chi’den Awkwafina, Andy Samberg ve Rick and Morty’den Justin Roiland da dahil olmak üzere birçok tanıdık ismi bünyesinde barındırıyor.

Ana seriyle aynı evrende geçecek olan The Boys: Diabolical, dizinin hayranlarının tanıdığı ve sevdiği yozlaşmış süper kahraman dünyasıyla ilgili yeni maceraları içerecek. Toplamda 8 bölümden oluşan animasyon dizisinin her bölümü 12 ila 14 dakika arasında sürecek ve benzersiz bir animasyon stiline sahip olacak.

- Reklam -

Yapımın seslendirme kadrosu da oldukça renkli. Michael Cera, Don Cheadle, Kieran Culkin, Kumail Nanjiani, Ben Schwartz, Christian Slater, Kevin Smith, Kenan Thompson ve Yuh-Jung Youn’dan oluşan bir seslendirme kadrosuna sahip. Aynı zamanda The Boys’ta oynayan Chace Crawford, Giancarlo Esposito, Elizabeth Shue, Antony Starr ve Simon Pegg de kendi karakterlerini seslendirmek için geri dönüyorlar.

Şimdi de Amazon Prime, beklenen animasyon dizisi için tam uzunlukta ve alışıldığı üzere oldukça kanlı ve aksiyon dolu sahnelere sahip bir fragman yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Boys: Diabolical Fragmanı | İZLE

YouTube video

Yayınlanan fragmanda The Boys’un en ünlü karakterlerinden Homelander’ın Vought ile olan başlangıç hikâyesini de gösteriyor. Aslında Marvel Sinematik Evreni’nin Captain America’sından çok da farklı olmayan, V serumunu alıp geçirdiği dönüşüm fragmanın da odak noktasını oluşturuyor. Ayrıca, kafa hoparlörü olan bir adam ve bir tür solucan kadın da dahil olmak üzere, birçok yeni süper kahraman tanıtılıyor.

- Reklam -

The Boys: Diabolical, 4 Mart 2022 tarihinde Amazon Prime Video’daki yerini alacak. Beklenen 3. sezonu ise 3 Haziran’da yayınlanmaya başlayacak.

The Boys: Diabolical’ın yeni fragmanını sizler nasıl buldunuz? Animasyon macerasından beklentileriniz neler? Yorumlarınızı bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Baby Shark Film Oluyor

YouTube’da 10 Milyar İzlenmeyle Rekor Kıran “Baby Shark” Videosu Film Olmaya Hazırlanıyor

Stranger Things 4. Sezon Çıkış Tarihi

Stranger Things’in 4. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu: İki Kısım Halinde Geliyor