in ,

YouTube’da 10 Milyar İzlenmeyle Rekor Kıran “Baby Shark” Videosu Film Olmaya Hazırlanıyor

Baby Shark film oluyor. YouTube’un 10 milyar görüntülenme ile en çok izlenen videosu sayılan çocuk şarkısı Paramount tarafından sinemaya uyarlanacak.

Baby Shark Film Oluyor
- Reklam -
- Reklam -

Baby Shark film olmaya hazırlanıyor. YouTube tarihinin en çok izlenen videosu, Paramount Pictures tarafından sinemaya uyarlanıyor. Filmin çıkış tarihi de şimdiden açıklandı.

Youtube’da geçen Ocak ayında 10 milyar görüntülenmeyi geçen ilk video olma unvanını da elde eden Baby Shark, ilk yayınlandığı Haziran 2016 yılından bu yana hâlâ en çok izlenen ve dinlenen çocuk şarkıları arasında yer alıyor.

Bir kamp ateşi şarkısı veya ilahiden türediği söylenen ve Güney Koreli eğitim şirketi Pinkfong tarafından hazırlanan şarkı, şimdi de sinemalara özel bir içerik olarak gelecek. Paramount Pictures tarafından yapılan duyurda, Baby Shark’ın klibiyle uyumlu bir film hazırlanacağı ve filmle birlikte yine bu şarkıya benzer orijinal ve akılda kalıcı yepyeni şarkıların da yer alacağı belirtiliyor.

- Reklam -

Animasyon filmi tarzında hazırlanacak olan yeni Baby Shark filminin Nickelodeon Animation ve Pinkfong Company iş birliğiyle hazırlanacağı da yapılan açıklama arasında yer aldı. Filmin çalışmaları çoktan başlamış durumda ve Paramount’a göre 2023 yılı içerisinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Baby Shark Film Projesi İlk Değil: Farklı Yapımlar Hazırlandı

Baby Shark Film Oluyor

Paramount Pictures şirketinin desteğiyle hazırlanan ve arkasında Nickelodeon Animation’ın da yer aldığı film her ne kadar ses getiren bir proje olsa da, Baby Shark için bu bir ilk değil. Daha önce de Amerika Birleşik Devletleri’ndeki bazı sinema salonlarında ve Netflix platformunda Pinkfong And Baby Shark’s Space Adventure adında bir film çıktı. 2019’un sonlarında yayınlanan film pek fazla ses getirmese de, yeni hazırlanan filmin çok daha ayrıntılı ve kapsamlı bir iş olacağı belirtiliyor.

- Reklam -

Filmin yanı sıra bir televizyon projesi olan Baby Shark’s Big Show dizisi de birçok televizyon kanalında yayınlanmıştı.

Farklı birçok versiyonu çıkan şarkının izlenme oranları her geçen gün daha da artıyor. Belli ki ileride Baby Shark’a ait farklı birçok proje daha çocuklarla buluşmaya devam edecek.

Baby Shark’ın filme dönüşüyor olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce filmi de şarkısı kadar başarılı olacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Marvelous Mrs. Maisel 5 sezon final amazon prime

The Marvelous Mrs. Maisel 5. Sezon ile Final Yapacak

The Boys: Diabolical fragmanı

The Boys Evrenini Genişletmeye Hazırlanan “Diabolical”dan Fragman Yayınlandı