in ,

Yeni “The Boys” Dizisi Geliyor: Sıradaki Spin-off Meksika’da Geçecek

The Boys: Mexico dizisi için çalışmalar başladı. Amazon, popüler çizgi roman uyarlamasını yeni spin-off’lar ile koca bir evrene dönüştürmeye devam ediyor.

The Boys: Mexico - Yeni Spin-off Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

The Boys: Mexico dizisi geliyor. Amazon’un Prime Video servisinde yayınlanacak yeni macera Meksika’da geçecek ve yapımcılığı Diego Luna – Gael Garcia Bernal ikilisine emanet edilecek.

Garth Ennis ve Darick Robertson imzasıyla 2006’da yaratılan The Boys çizgi romanı, 2019 yılında Prime Video tarafından TV dizisine uyarlanmıştı. Karanlık bir süper kahraman parodisi olan yapım şimdilerde 4. sezona hazırlık yapıyor.

Dizinin yarattığı etkiden memnun olan Amazon, 2022’de Diabolical adlı bir animasyon ile ilk spin-off’u izleyicilerle buluşturmuştu. Son olarak ise genç süper kahramanların gittiği X-Men esintili Godolkin Üniversitesi’nde geçenleri anlatan Gen V ile ikinci yan proje ile The Boys için bir adım daha atılmıştı.

- Reklam -

The Boys: Mexico - Yeni Spin-off Dizisi - Prime Video

Sıradaki adımın ise Meksika’da geçeceği ortaya çıktı. Deadline’ın aktardığına göre The Boys spin-off’u için geliştirme çalışmaları başladı.

The Boys: Mexico Dizisi İspanyolca Olacak

Gael García Bernal ve Diego Luna’nun yürütücü yapımcı olarak katıldığı projede şu an birçok belirsizlik bulunuyor. Blue Beetle’ın senaristliğini üstlenen Gareth Dunnet-Alcocer’ın yeni dizinin senaryosunu kaleme alacağı biliniyor.

Diego Luna (Andor) ve Gael García Bernal (Werewolf by Night) için yürütücü yapımcılığın yanı sıra, projeye aktör olarak da dahil olabilecekleri de gelen bilgiler arasında. Ancak şimdilik dizinin oyuncu kadrosuna dair bir detay paylaşılmıyor.

Büyük stüdyoların global ölçekte projeler geliştirirken farklı dillerdeki spin-off’lar yaratmaları sık rastlanan bir durum. Netflix geçen yıllarda La Casa de Papel için Kore’de geçen bir yan proje geliştirmişti. HBO ise Latin Amerika projesi olarak tanımladığı Batman Azteca: Choque de Imperios için hazırlıklarını sürdürüyor.

- Reklam -

The Boys: Mexico - Yeni Spin-off Dizi

The Boys: Mexico olarak adlandırılan yeni dizi, isminden de anlaşılacağı gibi Meksika’da çekilecek. Mexico City’de geçecek yapımın dili de İspanyolca olacak. Yeni maceranın, mevcut dizilerden herhangi birinin karakterlerini içerip içermeyeceği ise şu anlık bilinmiyor.

Aynı Evreni Paylaşan Yeni Yapımlar Geliştirilmeye Devam Ediyor

The Boys’un çekimleri tamamlanan 4. sezonu 2024 yılı içerisinde yayınlanacak. İzleyicilerle yeni buluşan Gen V ise çoktan 2. sezon onayını almış durumda. Prime Video’nun sevilen çizgi roman uyarlaması için yeni içerikler üretmeye devam edeceği düşünülüyor. Amazon ve MGM Studios’un televizyondan sorumlu başkanı Vernon Sanders daha önce yaptığı bir açıklamada bu evrenin genişlemeye oldukça açık olduğunu kaydetmişti.

The Boys: Mexico fikrine siz nasıl yaklaşıyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni diziler hakkındaki gelişmeler için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Berlin Yeni La Casa de Papel Dizisi Fragman

Yeni “La Casa de Papel” Dizisi “Berlin” Çok Yakında Başlıyor

The Death of Bunny Munro Dizi Nick Cave Uyarlama Matt Smith

Matt Smith, Nick Cave’in “The Death of Bunny Munro” Romanından Uyarlanacak Dizinin Başrolünü Üstlenecek