in , ,

İspanyol İstilasına Direnen Aztek Gencinin Batman’e Dönüşme Hikâyesini Anlatan Filmden Yeni Görsel

“Batman Azteca: Choque de Imperios” filmi için yeni bir görüntü paylaşıldı. HBO’nun Latin Amerika projesi, klasik Kara Şövalye hikâyesine farklı bir yorum getiriyor.

Batman Azteca Filminden Yeni Görsel
- Reklam -
- Reklam -

Batman Azteca: Choque de Imperios filminden yeni bir kare gösterildi. HBO, Latin Amerika’da kendisine yeni bir yol açmaya devam ederken DC’nin ünlü Kara Şövalye’sine farklı bir yorum getirmeye de hazırlanıyor.

HBO Max Latin Amerika, sıradışı bir süper kahramanın doğuşuna tanık olacak olan yeni bir animasyon yapımını geliştiriyor. Batman Azteca: Choque de Imperios (Aztec Batman: Clash of Empires) adıyla duyurulan proje, Warner Bros. Animation, Particular Crowd ve The Book of Life filmiyle tanınan Chatrone’un işbirliğiyle hayata geçiriliyor.

Meksika’nın Guadalajara şehrinde düzenlenen Pixelatl Animasyon Forumu, 5 Eylül’de başlayacak ve animasyon dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirecek. Etkinlik, animasyonun yaratıcı ve çeşitli dünyasını keşfetmek isteyen katılımcılara paneller, master sınıflar, gösterimler ve daha birçok etkinlik sunacak. Etkinlik Meksika’da gerçekleştiği için senarist ve oyuncu grevi gibi konulardan etkilenmeyecek ve bu nedenle stüdyolar tanıtım yapabilecek.

- Reklam -

Batman Azteca Filminden Yeni Görsel

Yeni görselle gelen Kara Şövalye animasyonunun hikâyesi, genç Aztek Yohualli Coatl’un yaşamını merkezine alıyor. Coatl, babasının İspanyol sömürgeciler tarafından öldürülmesinin ardından intikam arayışına girişiyor. Babasının ölümünden sonra, Kral Moctezuma ve dini lider Yoka’dan yardım talep eden Coatl sonunda aradığı gücü keşfediyor. Mentoru ve asistanı Acatzin ile birlikte yarasa tanrı Tzinacan’ın mağarasına sığınan Coatl, bu süreçte İspanyol istilasına karşı direnip, Moctezuma’nın mabedini korumak ve babasının intikamını almak için silahlar ve yeteneklerini geliştirecektir.

Batman Azteca: Choque de Imperios Filminin Yayın Tarihi Belli mi?

Batman Azteca Filminden Yeni Görsel

Yeni animasyon filmi, DC evreninin ünlü karakteri Batman’e farklı bir perspektif sunmayı amaçlıyor. Ancak Batman Azteca, Bruce Wayne’in hikâyesini anlatmaktan çok, Aztek kültürüne ve zengin mirasına odaklanıyor. Bu projenin arkasındaki yapımcı ekip de oldukça dikkat çekiyor. Warner Bros. Animation stüdyoları, daha önce Top Cat gibi projelerde adını duyurmuş olan Anima Stüdyosu ile işbirliği yapacak.

- Reklam -

Filmin yönetmenliğini üstlenen isim ise süper kahraman film ve dizilerinde deneyimi olan Juan Meza-Leon. Kendisi, Kung Fu Panda ve Teenage Mutant Ninja Turtles gibi projelerde de çalışmış bir isim. Meksika ve bölge tarihi konusunda uzmanlaşmış olan Alejandro Diaz Barriga ise projenin danışmanlığını üstlenecek.

İspanyol İstilasına Direnen Aztek Gencinin Batman'e Dönüşme Hikâyesini Anlatan Filmden Yeni Görsel

Batman Azteca: Choque de Imperios, Meksika’nın kültürünü tanıtmak ve yeni yetenekleri keşfetmek amacıyla önemli bir adım olarak kabul ediliyor. Henüz film çalışmalarının ne aşamada olduğu ve izleyicilerle ne zaman buluşacağı konusunda net bir bilgi verilmedi.

Yeni Batman projesinden sizlerin beklentileri neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, animasyon dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İsviçre Alpleri Antik Roma Duvarları

İsviçre Alpleri’nde Antik Roma Dönemine Ait Duvar Kalıntıları Bulundu

ahtapotlar hakkında bilgi özellik

Sayısız Efsaneye Konu Olan Dünyanın En İlginç Canlılarından Ahtapotlar Hakkında 10 Tuhaf Gerçek