in , ,

Yeni “La Casa de Papel” Dizisi “Berlin” Çok Yakında Başlıyor

Berlin dizisi için geri sayım sona eriyor. “La Casa de Papel” yapımının sevilen karakteri, daha fazla macera için geri dönüyor.

Berlin Yeni La Casa de Papel Dizisi Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Berlin dizisi izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Netflix, La Casa de Papel evrenini yeni bir spin-off ile genişletiyor. Yapımdan yayınlanan son fragman ise Pedro Alonso O’choro’nun ikonik karakterine taze bir bakış açısı getiriyor.

Álex Pina’nın yaratıcı koltuğuna oturduğu La Casa de Papel dizisi yolculuğuna İspanyol kanalı Antena 3’te 2017 yılında başladı. 2019’da hakları Netflix tarafından satın alınan yapım toplam 5 kısımlık bir suç hikâyesini ekrana taşıdı.

Geniş kitlelere yayılan yapım için platform ilk spin-off çalışmasını Kore uyarlamasıyla yaptı. Şimdi ise dizinin popüler karakterlerden Berlin’in geçmişine odaklanan yeni bir dizi izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni yapımda yaratıcı koltuğunda Álex Pina’ya Esther Martinez Lobato eşlik ediyor.

- Reklam -

Berlin - Yeni La Casa de Papel Dizisi - Netflix - Fragman

Pedro Alonso’nun Berlin karakterini yeniden canlandıracağı yapımda Alonso’ya La Casa de Papel’dan başka tanıdık isimler de yer alıyor. Öncül dizide Müfettiş Alicia Sierra’yı canlandıran Nawja Nimri ve Raquel Murillo’yu canlandıran Itziar Ituño maceraya geri dönen kişiler arasında.

“Berlin” Dizisi “La Casa de Papel” Evrenini Genişletiyor

La Casa de Papel hayranları bu sıralar öncül dizide Profesör’ün ikinci adamı olan Andrés de Fonollosa / Berlin’e odaklanan yeni spin-off’u bekliyor. Yapımdan yayınlanan detaylı bir fragman, izleyicileri yine bir soygun hikâyesine konuk olacaklarını ve bu defa aksiyonun Paris’te geçeceğini söylüyor.

Berlin Dizisi Yayın Tarihi Yeni Fragman ile Duyuruldu

Paris’in en büyük ve en prestijli müzayede evi olan Maison des Encheres’e düzenlenecek soygunda Berlin’e eşlik edecek karakterler ise Keila (Michelle Jenner), Cameron (Begoña Vargas), Damián (Tristán Ulloa), Bruce (Joel Sánchez) ve Roi’den (Julio Peña) şeklinde sıralanıyor.

Alicia Sierra (Najwa Nimri) ve Raquel Murillo (Itziar Ituño) ise karşı cephede soygun ekibinin karşısına dikilecek kişiler olarak kendilerine yer buluyorlar.

Yeni Berlin Fragmanı – Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden görüntülemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Yayınlanan fragmanda göze çarpan ilk detay La Casa de Papel’ın imzası niteliğindeki maskelerin yokluğu. Yapımda bu ikonik maskelere yer verilip verilmeyeceği şimdilik bilinmiyor.

La Casa de Papel’daki ilk macera, Kraliyet Darphanesi’ndeki bir soygunla başlamıştı. Ahlaki sorgulamalarıyla öne çıkan yapım, Robin Hood’u anımsatan anlatı tarzıyla da adından söz ettirmişti.

La Casa de Papel Spin-off Berlin Fragman

Andrés de Fonollosa ise öncül dizide ahlaki açıdan gri bir noktada duran bir karakterdi. Bu nedenle fragmanda maskelerin yer almaması, maskelerin direniş için bir tür sembol hâline geldiği öncül yapıma kıyasla anti-kahraman anlatısı ve gerilim yönüyle kendini göstereceğini işaret ediyor olabilir.

Berlin Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Berlin dizisi 29 Aralık 2023’te tüm dünyada Netflix üzerinden yayına girecek. Yapımın ilk sezonu toplam 8 bölümden oluşacak ve tüm bölümler tek seferde izleyicilerle buluşturulacak.

Yeni La Casa de Papel spin-off’u hakkında siz nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bitcoin Blockchain Teknolojisi: Nasıl Çalışır ve Geleceği

Bitcoin Blockchain Teknolojisi: Nasıl Çalışır ve Geleceği

The Boys: Mexico - Yeni Spin-off Dizisi

Yeni “The Boys” Dizisi Geliyor: Sıradaki Spin-off Meksika’da Geçecek