in , ,

“La Casa de Papel” Spin-off’u “Berlin”in Yayın Tarihi Yeni Bir Fragman ile Duyuruldu

“Berlin” dizisinin yayın tarihi yeni fragmanı ile ortaya çıktı. “La Casa de Papel”in ünlü karakterine uyarlanan yapım kendi macerasına kavuşuyor.

Berlin Dizisi Yayın Tarihi Yeni Fragman ile Duyuruldu
- Reklam -
- Reklam -

Berlin dizisi yayın tarihi yeni fragmanı ile gün yüzüne çıktı. La Casa de Papel’in dünyasında geçen ve başrolünde Pedro Alonso’nun yer aldığı yapım Netflix ile geliyor.

La Casa de Papel’in öncül yapımı olarak gelen ve soğukkanlı, hesaplı ve zeki bir dolandırıcı ve mücevher hırsızı olan Andres de Fonollosa ve çetesini takip eden dizi için çıkış tarihi sonunda açıklandı. İlk defa Aralık 2021’de duyurulan ve çekimlerinin Ekim 2022’de başladığı diziyle ilgili ilk fragman geçen mart ayında paylaşılmış, ardından daha detaylı olanı ise bu yılki Tudum etkinliğinde görücüye çıkmıştı.

Berlin’in Kadrosunda Kimler Var?

Ana karakteri canlandıran Pedro Alonso, La Casa de Papel dizisinin bu öncülünde de aynı karakteri canlandırmak için geri dönüyor. Berlin’in çetesinde yer alan diğer önemli oyuncular ise şunlardır:

- Reklam -
  • Tristán Ulloa – Damián: Berlin’in güvendiği bir filantropik profesör.
  • Michelle Jenner – Keila: Elektronik uzmanı.
  • Joel Sanchez – Bruce: Eylemci bir karakter.
  • Begoña Vargas – Cameron: Çetenin bir diğer üyesi.
  • Julio Peña Fernández – Roi: Diğer karakterlerden biri.

Berlin Dizisi Yayın Tarihi Yeni Fragman ile Duyuruldu

Yeni dizide orijinal yapımdaki tanınan yüzlerin geri dönüp dönmeyeceği ise belirsiz. Ancak elbette bazı spekülasyonlar söz konusu. Sergio Marquina tarafından canlandırılan Profesör ile ana karakterin kardeş olduğu bilindiği için, bu yapımda konuk olarak görünme olasılığı oldukça yüksek. Ayrıca Martin Berrote (Palermo) karakterinin de Andres de Fonollosa’nın geçmişinde önemli bir rol oynadığı düşünüldüğünden onun hikâyesi de yan dizide anlatılabilir. Fakat şimdilik bu konuda resmi bir duyuru yapılmadı.

“Başkalarının risk olarak gördüğü, onun için heyecan ve adrenalin demek.” açıklamasıyla paylaşılan yeni fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

- Reklam -

Berlin Yayın Tarihi Duyuru Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Berlin Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Fragmanda yer alan duyuruya göre Berlin dizisi 29 Aralık 2023 tarihinde tüm bölümleri ile Netflix kütüphanesine eklenecek. İlk sezon toplamda 8 bölümden oluşacak.

Yeni spin-off dizisinden beklentileriniz neler? Orijinali kadar başarılı bir yapım olabilir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, dizi dünyasından güncel haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Trillion Game Anime Uyarlaması Geliyor

Dr. Stone Yazarının Ünlü Mangası “Trillion Game” Animeye Uyarlanıyor

"Yaşayan Fosil" Olarak Anılan Mucize Ağacın Sırrı Çözüldü

66 Milyon Yıl Boyunca Hiç Değişmedi: “Yaşayan Fosil” Olarak Anılan Ağacın Sırrı Çözüldü