in , ,

Dr. Stone Yazarının Ünlü Mangası “Trillion Game” Animeye Uyarlanıyor

Dr. Stone yazarı Riichiro Inagaki tarafından kaleme alınan “Trillion Game” adlı ünlü manga serisinin animeye uyarlandığı duyuruldu.

Trillion Game Anime Uyarlaması Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Anime severler için heyecan verici bir haber daha paylaşıldı. Dr. Stone yazarının popüler Trillion Game mangası küçük ekranda yepyeni bir anime uyarlaması ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Eyeshield 21 ve Dr. Stone gibi eserleriyle tanınan yazar Riichiro Inagaki tarafından yazılan ve Crying Freeman üzerindeki çalışmalarıyla tanınan Ryoichi Ikegami tarafından resimlenen Trillion Game mangasının yaklaşan anime uyarlaması, duyuruyu kutlamak için özel bir çizim ve fragman paylaşan Kadokawa yayın platformunda yayınlanacak.

Trillion Game Anime Uyarlaması Poster

- Reklam -

20 saniyelik görüntülerde izleyicileri nelerin beklediğini gösteren ilk cildin birçok resmi yer aldı. Manga, hikâyesini Haru ve Gaku adlı karakterler etrafında döndürüyor. Haru kendine güvenen, hızlı düşünen ve korkusuz bir karakterken Gaku ise utangaç ve beceriksiz bir bilgisayar dehâsıdır. İkili sonunda sağlam bir dostluk kurarlar.

Birkaç yıl sonra Gaku üniversite öğrencisi olur ve içe dönük doğası nedeniyle bir iş bulmakta zorlanır. Bir şirkette pencere yıkama işini kabul etmesinin ardından, dünya zenginliklerinin sahibi olmak ve bir trilyon dolar kazanma yolculuğuna başlamak için Haru’nun teklifini kabul eder. İşte böylece dünyanın zenginliklerini ele geçirmek için heyecan verici bir girişimcilik yolculuğu başlar.

Trillion Game Anime Uyarlaması Duyuru Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Trillion Game mangası ilk olarak Aralık 2020’de Shogakukan’ın Big Comic Superior dergisinde yayın hayatına başladı ve bugün hâlâ iyi bir okuyucu kitlesine sahip olarak maceralarına devam ediyor. Manga serisi şu ana kadar yedi cilt halinde yayınlandı. Bu da anime için potansiyel olarak daha uzun bir yayın süresini işaret ediyor. Trillion Game aynı adı taşıyan bir televizyon drama uyarlaması da almış ve live-action yapımı Temmuz 2023’te prömiyer yapmıştı.

Trillion Game anime için henüz resmi bir yayın tarihi açıklanmadı. Yazarın bir diğer popüler anime uyarlaması Dr. Stone’un 3. sezonunun ikinci kısmı olan “New World” ise 12 Ekim’de geri dönüyor.

Trillion Game mangasını daha önce okuma fırsatınız oldu mu? Anime uyarlaması alacak olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca anime ve manga dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Aylık Öykü Seçkisi 14 Yaşında: Evliya Çelebi Öyküleri

Kayıp Rıhtım Aylık Öykü Seçkisi 14. Yaşını “Evliya Çelebi” Teması ile Kutluyor

Berlin Dizisi Yayın Tarihi Yeni Fragman ile Duyuruldu

“La Casa de Papel” Spin-off’u “Berlin”in Yayın Tarihi Yeni Bir Fragman ile Duyuruldu