in

La Casa de Papel Sona Eriyor Diye Üzülenlere Müjde: Berlin’in Dizisi Geliyor

La Casa de Papel 5. sezonun kalan son 5 bölümü ile final yapacak. Ancak gelen sürpriz bir haber ile sevilen karakter Berlin’e ait solo bir dizi yapılacağı duyuruldu.

La Casa de Papel Berlin dizisi
- Reklam -
- Reklam -

La Casa de Papel final bölümleri öncesi sürpriz haberlerle geldi. Maceranın en sevilen karakterlerinden olan Berlin, kendi solo dizisine kavuşuyor. Pedro Alonso O’choro’nun başrolünde yer alacağı yeni Netflix dizisi, 2023 yılı içerisinde yayınlanacak.

İlk sezonu 2017’de başlayan ve artık bir fenomen haline gelen La Casa de Papel, 3 Aralık tarihinde 5. sezonun kalan son 5 bölümü ile final yapacak. Haliyle Netflix’in İspanyol dizisi sona ermeden önce özel etkinlikler yapılıyor. Bunlardan biri de kısa süre önce Madrid’in güneyindeki Palacio Vistalegre’de gerçekleşti. 5 binden fazla hayranın katıldığı devasa bir canlı soru-cevap oturumu için dizinin ünlü yıldızları ve kamera arkası ekibi yeniden bir araya geldi. Sürpriz duyuru ise Berlin’i canlandıran Pedro Alonso’dan geldi.

Alonso, La Casa de Papel’in kısa sürede sona ereceğini ancak buna rağmen Alex Pina’nın beş yıl önce Atresmedia kanalı için yarattığı evrenin geri döneceğini duyurdu. Berlin’in başlangıç ​​hikâyesini konu alacak olan yeni maceranın 2023 yılı içerisinde Netflix’te olacağını da sözlerine ekledi.

- Reklam -

La Casa de Papel Güney Kore Versiyonu Geliyor: Başrolde Squid Game Oyuncusu Var

La Casa de Papek Güney Kore dizisi

Berlin’e ait solo bir dizinin geleceği haberi sonrası sayfanın resmi hesabından başka bir sürpriz duyuru daha yapıldı. Son zamanlarda Güney Kore yapımlarıyla ön plana çıkan Netflix, La Casa de Papel’in de Güney Kore uyarlaması bir dizi hazırlığına başladığını duyurdu. Başrolde yer alacak oyunculardan ilki açıklandı.

2022 yılı içerisinde yayınlanması beklenen dizinin tanıtım fragmanında Park Hae-soo yer alıyordu. Kendisi son zamanların en popüler dizisi olan Squid Game’de Cho Sang-woo karakterini canlandırdı. La Casa De Papel’in Kore versiyonunda ise Pedro Alonso’nun canlandırdığı Berlin karakterine hayat vermesi bekleniyor.

- Reklam -

Henüz Güney Kore versiyonunda nasıl bir senaryo ile hayranlarının karşısına çıkacakları belli olmasa da, yayınlanan tanıtım videosunda Park Hae-soo’nun söylediğine göre kendilerine özel maske ve kostüm tasarımları olacak. Karakter adları aynı mı kalacak yoksa yeni isimler eklenecek mi henüz bilinmiyor. Ancak 2022 yılı içerisinde çıkacağı belirtilen yapımla ilgili çalışmaların çoktan başladığı belli oluyor.

YouTube video

Sizler söz konusu her iki haber hakkında neler düşünüyorsunuz? Berlin’e özel bir dizinin gelecek olması mı yoksa Güney Kore versiyonu bir dizinin geleceği bilgisi mi sizleri daha mutlu etti? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

DC vs. Vampires The Flash

DC vs. Vampires Çizgi Roman Serisinin En Ölümcül İsmi “The Flash” Oldu

45. Sedat Simavi Ödülleri kazananları

45. Sedat Simavi Ödülleri Açıklandı: Orhan Pamuk, Edebiyat Ödülü’nün Sahibi Oldu