in

La Casa de Papel’in Öncesinde Geçecek ve Berlin Karakterine Odaklanacak Dizide Çekimler Başlıyor

La Casa de Papel spin-off’u “Berlin” dizisi için çekimler başlıyor. Yeni Netflix yapımında oyuncu kadrosu da netleşti.

la casa de papel berlin dizisi çekimleri başlıyor
- Reklam -
- Reklam -

Yeni La Casa de Papel dizisi Berlin için çekimler başlıyor. Başrolünde Pedro Alonso O’choro’nun yer aldığı yeni Netflix dizisinde oyuncu kadrosu da belli oldu.

İlk olarak Antena 3 adlı İspanya televizyon kanalında 2017 yılında yayınlanmaya başlayan, ancak reytinglerin kötü olması sebebiyle iptal edilen La Casa de Papel, daha sonrasında Netflix tarafından satın alındı ve yeni bir kurguyla iki sezon halinde yayınlanmaya başladı.

Toplam 5 sezon süren ve her sezonu izlenme rekorları kıran, oyuncularını dünya çapında tanınan yıldızlar haline getiren dizi Netflix’e de büyük başarılar kazandırdı. Pek tabii bu başarı, diziye ait yeni spin-off’lar geleceğinin de habercisiydi. Bunlardan ilki, dizinin oldukça benzer bir senaryosunu Kore’ye uyarlayan bir yapımdı ve geçen aylarda Netflix kütüphanesindeki yerini aldı. Dizi kendi çapında iyi bir izlenme rakamına erişse de, özellikle orijinal senaryoyla olan benzerliği nedeniyle çokça eleştiri aldı.

- Reklam -

Kore versiyonuyla aynı anda duyurulan yapımlardan bir tanesi de, dizinin sevilen karakterlerinden Berlin’e odaklanacak bir spin-off’tu. Pedro Alonso O’choro tarafından canlandırılan karakterin, soygun öncesi hikâyesini anlatacak olan yapım, karakterin geçmişini merak eden hayranları oldukça heyecanlandırmıştı. 2023 yılında geleceği belirtilen diziyle ilgili sonunda çekimlerin başlayacağı haberi Netflix tarafından duyuruldu. Aynı zamanda oyuncu kadrosu da ortaya çıktı.

La Casa de Papel: Berlin Dizisinde Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

la casa de papel berlin dizisi çekimleri başlıyor

Hem Madrid’de hem de Paris’te çekilecek olan dizinin çekimleri 3 Ekim 2022 tarihinde Fransa’da başlayacak. Berlin çevresindeki yeni ekipte teknoloji dehası Keila rolünde Michelle Jenner, profesör ve Berlin’in danışmanı Damián rolünde Tristán Ulloa, sağı solu belli olmayan Cameron rolünde Begoña Vargas, sadık Roi rolünde Julio Peña Fernández ve sert adam Bruce rolünde de Joel Sánchez yer alacak.

Açıklanan yeni isimler Türk izleyiciler için pek aşina yüzler olmasa da, İspanya’da kendi çaplarında önemli bir ün kazanmış kişiler. Yeni diziyle birlikte adlarını daha fazla duyurma şansına sahip olacaklar. Netflix, yaptığı duyuru paylaşımıyla kadronun fotoğrafını da paylaştı. Hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

- Reklam -

la casa de papel berlin dizisi oyuncu kadrosu

la casa de papel berlin netflix

Orijinal dizide yer alan Álvaro Morte gibi isimlerin dizide yer alıp almayacağı veya maceranın tam olarak hangi tarihte yayınlanacağı henüz bilinmiyor.

Yeni La Casa de Papel spin-off dizisinden beklentileriniz neler? Sizce Berlin odaklı yapım, La Casa de Papel: Kore’ye göre daha iyi bir başarı sergileyecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant, Netflix

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

yekta kopan profil söyleşi

Yekta Kopan: Dünyanın Sonunda, Ormanın Ortasında, Umutlu

Yeni American Pie Filmi Hazırlıkları Başladı

American Pie Serisine ‘Taze Bir Soluk’ Getirecek Yeni Bir Film Geliyor