in

Vin Diesel’lı Bloodshot’tan Fragman Geldi

Valiant Comics’in meşhur çizgi romanı Bloodshot beyaz perdeye geliyor. Vin Diesel’lı filmden ilk fragman yayınlandı.

Bloodshot
- Reklam -
- Reklam -

Çizgi roman uyarlaması filmlere bir yenisi daha ekleniyor. Fantazi ve aksiyon türlerini buluşturan Valiant Comics çizgi romanı Bloodshot, ünlü aktör Vin Diesel’ın başrolünü oynadığı bir yapımla beyaz perdeye geliyor.

Diesel’ın Ray Garrison adlı ölümden dönen bir adamı canlandırdığı filmde, hafıza kaybı içerisinde yeteneklerini yeniden keşfetmesine şahit oluyoruz. Kullanılan nanoteknoloji, Garrison’u bir makine haline getirmiştir. Kendisini iyileştiren, şekil değiştiren, çeşitli teknolojik aletleri kullanabilen Garrison; yayıncısının tabiriyle özgürlüğün ihtiyaç duyduğu gri gölgenin ta kendisi.

Guardians of the Galaxy ve Avengers filmlerinde Groot’u seslendirmesiyle bilinen aktör Vin Diesel, ayrıca son zamanlarda Furious Seven’da Dominic Toretto ile karşımıza çıkmıştı. Hızlı ve Öfkeli serisinin önemli karakterlerinden birisi olan Diesel’ın Avatar 2 filminde de yer alacağı söylentiler arasında.

- Reklam -

Bloodshot, Yönetmenin İlk Uzun Metrajı Olacak

Sony tarafından geliştirilen Bloodshot, Dave Wilson tarafından çekildi. Kendisini genellikle görsel efekt departmanında görsek de, Love, Death & Robots adlı Netflix animasyon dizisinde Sonnie’s Edge bölümünü de yönetmişti.

Diesel’a eşlik eden oyuncular arasında Sam Heughan, Toby Kebbell, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Siddharth Dhananjay ve Lamorne Morris gibi isimler var.

- Reklam -

1989 senesinde Marvel Comics’e veda eden bir sanatçı grubu tarafından kurulan Valiant Comics’in bilinen bir diğer meşhur işi ise Harbinger. Hem Bloodshot’ın hem de Harbinger’ın haklarının Sony Picures tarafından alındığını hatırlatalım.

Bloodshot filminin ülkemizde 21 Şubat 2020 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

YouTube video

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Vin Diesel bu rol için çok sağlam bir seçim bence. Çok duyulmuş bir çizgi roman değil. Punisher ve Spawn karışımı bir kahraman. Riddick’deki rolü ile birebir örtüşüyor aslında. Ben haberdeki Avatar 2 mevzusuna baya bi yükseldim. Umarım başroldür. :smile:

  2. Avatar for Furkan_Sayin Furkan_Sayin dedi ki:

    Twistin fragmanda olması ilgimi çekti.

  3. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Riddick ile gözüme giren Vin Dizel daha sonraki filmleriyle nedense aynı durumu bende koruyamadı. Bu adam olunca ciddi, sağlam bir film olmayacakmış gibi geliyor. Çok kaslı abiler değil de atletik abiler gider bu rollere sanki. Kaslı abiler Arnold ve Silvestır olunca oluyor. Ama fragmanı beğendim. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Alix Christie Gutenberg’in Çırağı

Alix Christie’in Yazdığı Gutenberg’in Çırağı Raflarda

Falcon & Winter Soldier

Falcon & Winter Soldier’ın Çekimleri Başlıyor