in

Falcon & Winter Soldier’ın Çekimleri Başlıyor

Sam Wilson ve Bucky Barnes’ın maceralarını konu alacak The Falcon and The Winter Soldier dizisinde çekimler başlıyor.

Falcon & Winter Soldier
- Reklam -
- Reklam -

Marvel’ın Disney+’ta yayınlanacak dizilerinden The Falcon and The Winter Soldier’ın çekimleri bu hafta başlıyor. Dizi, Steve Rogers’ın emekli olup kalkanını Sam Wilson’a teslim etmesinden sonra yaşanan olayları konu alacak.

6 bölümden oluşacak dizinin baş sorumlusu Malcolm Spellman olarak belirlenmişti. Kari Skogland’ın yönetmenliğini üstleneceği The Falcon and The Winter Soldier’ın senaryosu da yine kendisi ve Spellman tarafından kaleme alındı.

The Falcon and The Winter Soldier dizisi, artık Captain America’nın olmadığı bir dünyada Sam Wilson ve Bucky Barnes’ın yaşayacağı maceralara odaklanacak.

- Reklam -

Çekimlerin Bu Hafta Başlayacağını Oyuncu Sebastian Stan Duyurdu

Geçtiğimiz temmuz ayında senaristin bir podcast’te verdiği bilgiler dizinin konusunu da az çok anlatıyor. Senaristlerden Marc Bernardin, hükûmetin Sam’in yeni Kaptan Amerika’yı devralmasını istemediğini ve dizinin de bu konuya odaklanacağını açıklamıştı. Ayrıca Bucky’nin hikâyesi de Beyaz Kurt olmaya ve Kış Askerini geride bırakmasına odaklanacak. Çekimlerin başlamak üzere olduğunu haberini de Bucky karakterine hayat veren oyuncu Sebastian Stan, katıldığı bir panel sırasında açıkladı.

- Reklam -

Geçtiğimiz gün Fandemic Tour Houston etkinliğine katılan Sebastian Stan, The Falcon and The Winter Soldier dizisi için hayranından gelen bir soruyu yanıtladı. Verdiği cevapla da geçtiğimiz mayıs ayında duyurulan dizinin çekimlerinin bu hafta başlayacağını duyurdu. Fakat herhangi bir resmi veya onaylanmış tarih bilgisi vermedi.

The Falcon and The Winter Soldier, 2020’nin sonbahar aylarında Disney+ platformunda yayınlanacak.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bloodshot

Vin Diesel’lı Bloodshot’tan Fragman Geldi

Pinokyo

Disney, Pinokyo Filmine Robert Zemeckis’i İstiyor