in ,

Eddie Murphy, “Beverly Hills Cop 4” ile Axel Foley Rolüne Geri Dönüyor

Beverly Hills Cop 4 filmi ilk ilk bakış görseli yayınlandı. Eddie Murphy, yaklaşık 30 yıl sonra Dedektif Axel Foley rolünü yineliyor.

Beverly Hills Cop 4 - Eddie Murphy
- Reklam -
- Reklam -

Beverly Hills Cop 4 filmi ufukta gözüktü. Uzun süredir geliştirme aşamasında olan Sosyete Polisi’nin yeni macerası 2024’te Netflix’te yayınlanacak.

Eddie Murphy’nin ilk defa 1984 yılında canlandırdığı Axel Foley karakteri, 29 yıl sonra yeniden izleyicilerle buluşuyor. Serinin ikinci filmi 1987’de, üçüncü filmi ise 1994’te vizyona girmiş; Beverly Hills Cop markası daha sonra PC ve PlayStation 2 için video oyuna da uyarlanmıştı.

Yıllardır beklenen dördüncü filmin yolda olduğu haberi 2019 yılında kesinleşmişti. Ancak o tarihten beri yapıma dair pek fazla gelişme paylaşılmadı.

- Reklam -

Beverly Hills Cop için yayınlanan ilk görüntü Eddie Murphy’nin Axel Foley rolüne dönüşünü gözler önüne seriyor. Empire dergisinde yayınlanan ilk bakışta Murphy’nin karakteri, cep telefonlarının kameralarıyla bir çeşit paparazzi gibi kendisini kuşatan bir grup kalabalığın ortasında duruyor.

Beverly Hills Cop 4 Filmi Hakkında Bilinen Detaylar Kısıtlı

Tam adı Beverly Hills Cop: Axel Foley olan dördüncü filmin konusu hakkında şimdilik bilinenler oldukça sınırlı. 1994’teki üçüncü filmin ardından bir devam projesi kısa süre içerisinde ortaya atılmış ancak yapım on yıllardır nihayete erdirilememişti.

Beverly Hills Cop 4 - Eddie Murphy İlk Bakış

Beverly Hills Cop: Axel Foley filminin oyuncu kadrosu Eddie Murphy’nin yanı sıra eski yapımlardan Judge Reinhold, John Ashton ve Bronson Pinchot’u da geri getirmeyi başarıyor. Yapımda yer alacağı belirtilen diğer isimler arasında ise Joseph Gordon-Levitt, Taylour Paige ve Kevin Bacon yer alıyor.

Beverly Hills Cop 4 filminde Gordon-Levitt Axel Foley’nin yeni ortağını, Paige Foley’nin avukat kızını, Bacon ise bir LAPD özel birim memurunu canlandıracak.

- Reklam -

Yayınlanan ilk bakış görseli aynı zamanda devam filminin modern çağa uyum sağladığını da gösteriyor. Paylaşılan görüntüde arka plandaki karakterlerin ellerinde iPhone’lar olması, yeni Beverly Hills Polisi’ni 1984’teki kökenlerinden ayırıyor.

Beverly Hills Cop 4 - Eddie Murphy Netflix

Serinin ilk yapımı 234 milyon dolar, ikinci yapımı 154 milyon dolar ve üçüncü yapımı 42 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti. Düşüşle noktalanan maceraya 30 yıl sonra eklenecek bir devam filminin nasıl karşılanacağı merakla bekleniyor.

Beverly Hills Cop 4 hakkında nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Çin Taşemen Fosilleri

Çin’de 160 Milyon Yıllık Kan Emici Taşemen Fosili Ortaya Çıkartıldı: Evrim Tarihindeki Bir Boşluk Tamamlanabilir

Justice League: Crisis on Infinite Earths Fragmanı Yayında

DC’nin Yeni Animasyonu “Justice League: Crisis on Infinite Earths”ten İlk Fragman