in , , ,

DC’nin Yeni Animasyonu “Justice League: Crisis on Infinite Earths”ten İlk Fragman

Justice League: Crisis on Infinite Earths fragmanı yayınlandı. DC’nin çoklu evren macerası animasyon uyarlamasıyla hayranların karşısına çıkıyor.

Justice League: Crisis on Infinite Earths Fragmanı Yayında
- Reklam -
- Reklam -

DC’nin Justice League: Crisis on Infinite Earth adlı adlı animasyon filmine ait ilk fragman yayınlandı.

Çoklu evrenlerde geçen yeni hikâyenin animasyon uyarlaması, bu yılın başlarında Warner Bros. Discovery ve DC tarafından San Diego Comic-Con panelinde ilk kez duyurulmuştu. Yapımın hikâyesi, Anti-Monitor’ün DC evrenindeki tüm gerçeklikleri yok etmek istemesi etrafında dönüyor. Filmde The Flash, her var olan gerçekliği kurtarmaya çalışırken, Adalet Birliği’nin kötü alternatif gerçeklik versiyonlarıyla karşılaşıyor.

Geçen temmuz ayında San Diego Comic-Con panelinde DC hem Justice League: Crisis on Infinite Earth hem de Watchmen çizgi roman serisinin animasyon versiyonunu duyurdu. Crisis on Infinite Earth – Part One’ın fragmanı beklenenden erken yayınlanmış olabilir, çünkü resmi olarak paylaşımı yapılmadan önce sızdırıldı. Ardından resmi kanallardan paylaşıldı. Çoklu evren hikâyesiyle film daha önce hiç görülmemiş bir çaprazı içerecek.

- Reklam -

Justice League: Crisis on Infinite Earths Fragmanı Yayında

Yeni macerada Batman, Flash, Wonder Woman, Green Arrow, Martian Manhunter ve Green Lantern gibi kahramanlar yer alıyor. Ayrıca Ultraman ve Superwoman gibi Crime Syndicate karakterleri de var. Vixen’ın dahil edilmesi ilgi çekici çünkü Arrowverse ile bağlantılı olabilecek animasyon filmindeki karakterin aynı versiyonu olabilir. Yapımın seslendirme kadrosu ise henüz duyurulmadı.

Justice League: Crisis on Infinite Earth Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Animasyon filminin yayın tarihi henüz doğrulanmadı fakat üç bölümün de 2024 içerisinde çıkması bekleniyor. Amazon Fransa’da yapılan bir listeleme, ilk filmin 24 Ocak 2024’te DVD, Blu-ray ve 4K formatlarında çıkacağını gösteriyor.

- Reklam -

Crisis on Infinite Earths, sayısız paralel evreni yok eden ve tek bir pozitif madde evrenini yeniden yaratan bir Çoklu Evren felaketi olarak biliniyor. Çizgi romanların hikâyesi Nisan 1985’ten Mart 1986’ya kadar yayınlanan on iki sayılık sınırlı bir seride anlatıldı. Marv Wolfman tarafından yazılan ve George Pérez tarafından çizilen macera, DC Evreninin en önemli dönüm noktası olaylarından birini temsil ediyor. Şimdi hayranlar nihayet bu felaket olayının animasyon versiyonuna sahip olacaklar.

Justice League: Crisis on Infinite Earths Fragmanı Yayında

Daha önce DC’nin The CW’de yayınlanan Arrowverse dizileri, 2019’da Arrow, The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow ve Batwoman bölümlerinde sergilenen çoklu bölümlü Crisis on Infinite Earths etkinliği ile kendi versiyonlarını oluşturmuşlardı.  Warner Bros.’un Flash karakterinin öne çıktığı bu olaya dayalı live-action filmi üzerinde plan yapmakta olduğu da biliniyordu. Ancak DC Sinematik Evreni’nin yeniden yapılandırılması ile proje bir süreliğine rafa kalktı.

Yayınlanan ilk fragman hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Fandom Wire

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Beverly Hills Cop 4 - Eddie Murphy

Eddie Murphy, “Beverly Hills Cop 4” ile Axel Foley Rolüne Geri Dönüyor

Jenna Ortega Ciglik 7 Scream 7 Ayrilik

Filistin Tartışmalarının Odağındaki “Çığlık 7”de Bir Ayrılık Daha: Jenna Ortega Yapımdan Ayrıldı